JA, MUSLIMANKA ...

ja sam poceo, ali nakon desetak redova, vidi se namera i iskrenost "muslimanke".
cista latinoamericka sapunica

a ti bas znas da li je ova Muslimanka iskrena.....:dash:, nisi trebao ni da odgovaras......kao uvek procitas 2, 3 rijeci pa laprdas tu......ja kad nesto ne procitam do kraja ja i ne odgovaram na temu....!

ali kao uvek, kad se nadje da neko fino govori o Srbima, uvek vi iskoristite sansu da pljujete po temi.! ......

a ti bas znas da li je ova Muslimanka iskrena.....:dash:, nisi trebao ni da odgovaras......kao uvek procitas 2, 3 rijeci pa laprdas tu......ja kad nesto ne procitam do kraja ja i ne odgovaram na temu....!

ali kao uvek, kad se nadje da neko fino govori o Srbima, uvek vi iskoristite sansu da pljujete po temi.! ......
После два три реда схватио је да он у ствари и не зна да чита.

ako sam dobro shvatio, ona govori da nisu svi srbi takvi kakvim ih drugi zamisljaju. meni to ne treba niko da kaze. drugo, toliko patetike u nekoliko redova dokazuje samo jednu stvar, a to je da tekst nema veze sa sitinom, i da nije bila namera istina, vec ulagivanje, a trece, ako ti moras ceo tekst da procitas da bi doneo neki sud, to ne mora da znaci da i drugima treba, i cetvrto...

ako sam dobro shvatio, ona govori da nisu svi srbi takvi kakvim ih drugi zamisljaju. meni to ne treba niko da kaze. drugo, toliko patetike u nekoliko redova dokazuje samo jednu stvar, a to je da tekst nema veze sa sitinom, i da nije bila namera istina, vec ulagivanje, a trece, ako ti moras ceo tekst da procitas da bi doneo neki sud, to ne mora da znaci da i drugima treba, i cetvrto...

a jeli ti si bio u Bosni za vreme rata pa znas kakva je istina....?:dash::dash::dash:

Balkanci su stoka i trebalo nas je preorati, celu sfrj i napraviti golf terene i neki zabavni park... Nesto slično kao sto su ameri pobili indijance...

Mislim, toliko glupog sveta ne zivi nigde tako koncentrisanog kao na balkanu... Neobrazovan i glup kada ostane bez teksta, vređa i psuje pa na kraju pribegava fizičkom obračunu...

Takav mentalitet nije ni za parizer... Sramim se sto sam sa balkana.

nisam, ali verujem da je strasna. ali ovaj tekst je jedna obicna limunada i namenjen iskljucivo za ljubitelje latinoamerickih serija.
ps. sama verodostojnost teksta se vidi u "imenu" pisca

.............. pa pisac teksta, neka zena muslimanka, koja zivi u Kanadi, zbog razlicitih razloga nije navela svoje ime i prezime, i pise pod nickom Muslimanka........

a jeli limunada to da su tvoji Siptari a mozda i ti, palili Srpske manastire i crkve rusili spomenike,....da su jim vadjeni organi....je li to limunada za tebe....

a ko nemas sta pametno da napises, mogao si i da zaobidjes temu..!

Прочитах, и одмах да кажем, овде су изнесене многе чињенице.

У неке ствари нисам упућен, нисам био у Сарајеву у то време, тако да нећу рећи ни да је истина ни лаж.

Balkanci su stoka i trebalo nas je preorati, celu sfrj i napraviti golf terene i neki zabavni park... Nesto slično kao sto su ameri pobili indijance...

Mislim, toliko glupog sveta ne zivi nigde tako koncentrisanog kao na balkanu... Neobrazovan i glup kada ostane bez teksta, vređa i psuje pa na kraju pribegava fizičkom obračunu...

Takav mentalitet nije ni za parizer... Sramim se sto sam sa balkana.
Прочитај текст, па онда доноси закључке. Досадан си са овим и сличним коментарима!

Слободно иди са Балкана, учинићеш нам услугу. ;)
Kao što rekoh, zasmetalo mi je nešto....a nigde nisam napisala da ne verujem. Čemu odmah takav"ton"?:dontunderstand:
Ma jel se i tebi treba ovde ispovedati u fazonu"gde ste bili za vreme rata u Bosni i Hercegovini"?:cool:
Чему такав твој став - "засметало ми је нешто"...

Реци шта ти смета, овако се чини као да сумњаш у истинитост свега.
nisam, ali verujem da je strasna. ali ovaj tekst je jedna obicna limunada i namenjen iskljucivo za ljubitelje latinoamerickih serija.
ps. sama verodostojnost teksta se vidi u "imenu" pisca
Каква лимунада, какве глупости ваљаш, ти, шиптару буљави?

Историја се понавља, на Косову се дешавају сличне ствари као у Сарајеву почетком 90-их.

Ama čoveče, ne sumnjam u istinitost bilo čega, mnogih događaja se i sama seećam. Jedan deo "pisma" zaista deluje kao ispovest o stvarnim i doživljenim trenucima, dok mi ostatak liči na političku propagandu eto, zadovoljan?

Ama čoveče, ne sumnjam u istinitost bilo čega, mnogih događaja se i sama seećam. Jedan deo "pisma" zaista deluje kao ispovest o stvarnim i doživljenim trenucima, dok mi ostatak liči na političku propagandu eto, zadovoljan?

:ok::ok::ok:
Ja kad to kažem, odma počnu prozivanja.
A kao i svaki propagandni materijal, mora imati osnovu u događajima koji su se stvarno desili, samo se viđenje i tijek događaja prilagodi onako kako odgovara autoru pamfleta.

Zbog toga ni ovo pismo "muslimanke", niti drugi takvi materijali, bez obzira s koje strane dolazili, nemaju nikakvu vjerodostojnu vrijednost.
Sviđalo se to nekome ili ne.
To je samo žvaka za naivne. :rtfm:

:ok::ok::ok:
Ja kad to kažem, odma počnu prozivanja.
A kao i svaki propagandni materijal, mora imati osnovu u događajima koji su se stvarno desili, samo se viđenje i tijek događaja prilagodi onako kako odgovara autoru pamfleta.

Zbog toga ni ovo pismo "muslimanke", niti drugi takvi materijali, bez obzira s koje strane dolazili, nemaju nikakvu vjerodostojnu vrijednost.
Sviđalo se to nekome ili ne.
To je samo žvaka za naivne. :rtfm:

Pa naravno za vas su Srpske zrtve VelikoSrpska Propaganda.....*************.............*****************.

Back