JA, MUSLIMANKA ...

Neće niko ništa da ti uradi,ali pročitaj ovo http://sr.wikipedia.org/sr-el/Геноцид i nemoj da ponavljaš propagandne definicije presude koju su dale drugorazredne sudije u Haškom sudu.

hajde ti uzmi leksikon u ruke pa procitaj cijelu definiciju o genocidu a ne ovaj prvi prepricani dio koji si postovao...tek da bar izgleda da imas pojma o onome o cemu pricas...
u srebrenici se desio Genocid, za sada jedini dokazani na tlu Evrope poslije 2 svj. rata...
i pocinili su ga srpski ubojice u ime "ugrozenog srpstva"...
sramota je i neljudski negirati ga...:mrgreen:

hajde ti uzmi leksikon u ruke pa procitaj cijelu definiciju o genocidu a ne ovaj prvi prepricani dio koji si postovao...tek da bar izgleda da imas pojma o onome o cemu pricas...
u srebrenici se desio Genocid, za sada jedini dokazani na tlu Evrope poslije 2 svj. rata...
Samo kad bi nam jos odala tajnu,ko ga je dokazao:mrgreen:

Alo, momak! Ne se zaebavaj!

Да знаш да нећу више да се "заје6авам" са тобом и оним "САЛКОМ ДИНАМИТАШЕМ"!!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

ИЛУЗОРНО ЈЕ ПОКУШАВАТИ ВАС УБЕДИТИ У НЕШТО - КАДА СТАЛНО ПРИМЕЊУЈЕТЕ ДВОСТРУКЕ АРШИНЕ тј. КАКО ВАМ КАД ОДГОВАРА!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

:bye:

Jeste pucali su i HOLANDJANI I ONI SU UBILI JEDNO PE`-ŠEST ILJADA NEVINIH MUSLIMANA SA KALAŠNJIKOVIMA I NOŽEVIMA U ZUBIMA,pa je tako broj pobijeni` u srebrenici prešao boj od 20`es miliona bez dece.
Daj ne njajke ševi keveti i idi tudjanu stavi bonu na mauzolej i kaži da je od partizana.

za gosp."ne vazi se" samim tim sto negiras jednu medjunarodnu ustanovu u daljem textu sud u Hagu vidi se koliko si jak u daljem textu slab i sve dok ste tako jaki i dok skrivate ucjenjenje glave nema dobra na balkanu....a svi ostali su pokazali koliko su jaki jer su sa drugih strana svi maltene bili u istom pa su produzili boravak na neodredjeno ili su pusteni na slobodu,sve dok se skrivaju tamo daleko najvise ce ici na vasu stetu kao i do sada.
I onda vi nam pricate price kako nisu zlocinci osudjeni..a ljudi bili neki pusteni neki ostali.
Vozdra

Hahahaha samim tim shto negiram jednu medjunarodnu ustanovu.... Ahahahahahahahahahaha ma nemoj. :mrgreen: E, pa vidish, samim tim shto je tebi " medjunarodna ustanova " neki neosopriv pojam, vidi se koliko si... Dubok u daljem tekstu plitak. :mrgreen: A ta konkretna ustanova se by the way shat down-uje zbog svacheg necheg. :mrgreen: Izem ti ustanovu. :mrgreen: I naravno, ne skrivamo mi nishta... Skrivaju se sami... :mrgreen: Mi ih trazimo, al' zamisli dvojicu stvarno nismo uspeli da pronadjemo... :eek: Ali sada pogledaj gospodine ko pricha kome, pogledaj na koliko su Srbi osudjeni, a na koliko svi ostali i da li su neki osudjeni uopshte... Pa onda neshto prichaj... :mrgreen: Je*esh Hag, taj sud je namenska tvorevina... I josh neshto gosn... :mrgreen: Ne znash razliku izmedju genocida i masovnog ubistva. :mrgreen: Shame on you. :mrgreen: Zdravo. :bye:

Neće niko ništa da ti uradi,ali pročitaj ovo http://sr.wikipedia.org/sr-el/Геноцид i nemoj da ponavljaš propagandne definicije presude koju su dale drugorazredne sudije u Haškom sudu.

mislila sam na ubijene muslimane u Srebrenici u smislu da smatram da je to uzasan zlocin pocinjen od strane Srba, i da ne opravdam to,nisam ni obracala paznju na samu rec genocid i takvu kvalifikaciju, pa sam ponovila mehanicki...

Poslednja izmena:
Procitala sam tekst ,ispovest,zene muslimanke.
Mozda je istina ,a mozda je i propaganda..ko ce ga znati.
Cinjenica je da takvih prica mesovitih brakova ima mnogo,i da su svi u tom nesretnom ratu mnogo propatili.Zato uvek kazem da je Jugoslavija jedna nesretna tvorevina osudjena na onakav kraj kakav je imala.U svemu tome najvise su stradali nevini civili,ljudi koji nisu bili krivi ni za sta,deca,starci..
Pokojni stric moga muza Srbin ,bio je ozenjen muslimankom.Kada je sve to pocelo ziveli su u Hrvatskoj.Isto kao i ovoj zeni njeni su joj govorili da je "cetnikusa",da je izdala svoje,i rekli su joj da vise nema porodicu jer je izabrala da se tada ne razvede.Njegovi nimalo blagonaklono nisu gledali snajku "balijkusu" koja pride jede i svinjetinu (znaci ne postuje ni svoje ,kako ce onda tudje :confused:).Briga je njih bilo sto se oni vole i sto imaju cerku..
Proganjani od svih i svakoga ,preziveli su rat i strahote.
Najgore je bilo toj deci iz mesovotih brakova..Oni prosto nisu znali ko su i koji su to "njihovi"
Treba samo shvatiti da neduznih strana u ovom ratu nije bilo.
Svi su cinili zlocine.
Nama su resili da dodele ulogu glavnih krivaca iz nekog razloga,iako to nije bas tako.Ubijali su i nase i proterivali.Nisu izbeglice onako iz besa dosle u Srbiju,ili otisli u druge zemlje ..
Ono sto mene najvise pogadja je da se Srbima namece to da su zlocinci i genocidan narod,sramnim presudama u Hagu.Kada saberes godine svih osudjenih ,ispada da su hitlerovi nacisti male bebe za nas :confused:
E to vec vredja zdrav razum svakog normalnog coveka..
Drugo sto me tisti je cinjenica koju je i ta muslimanka navela u pismu-a to je da smo uzasno lose medijski ispratili sva desavanja o ratu na ovim prostorima.
Dok su oni snimali dokumentarce ,pisali kojekakve gluposti i lazi,mi smo cutali ,kao da kod nas ne postoje zrtve.
Procice jos mnogo mnogo godina ,a svet ce i dalje imati ruznu sliku koju su o nama stvorili CNN i slicni mocni svetski servisi ..

Back