sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
A sto mora da joj nesto fali? Devojka to ne zeli i gotovo.sta je tu cudno?
Pa,o tome i ja govorim....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto mora da joj nesto fali? Devojka to ne zeli i gotovo.sta je tu cudno?
-.- Dobro ne fali joj nista, mozda se samo nisam dobro izrazio... Kontam da bi trebala da jedva ceka tako nesto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-.- Dobro ne fali joj nista, mozda se samo nisam dobro izrazio... Kontam da bi trebala da jedva ceka tako nesto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i direktno upucuje na neku shebanu relaciju ona/njen polni organ...ona/njeno telo
Ma neke devojke jednostavno odaberu neku pojedinost u seksu u smislu da je to kao zabranjeno - sve drugo može, ali to ne - kao neka fora, mamac za muškarca da ostane za njih zaintrigiran, jer mu je eto ostao "deo teritorije koji nije osvojen". Džiberska posla.![]()
Stvar izbora. Ima i žena u godinama kada se više ne mogu nazvati devojkama, a nikad nisu "dobile" oralni seks.
I kod ove spomenute u temi bi moglo nešto tako da bude posredi, zato bi bilo interesantno čuti koliko ona ima godina. Možda se uopšte nije susrela sa oralnim seksom, ili ima neke probleme oko uživanja u istom, kao što ste napisali ranije, ti i još neki forumaši.pa ima i zena sa pedeset koje nikad nisu dozivele orgazam![]()
Sve dokle,dok oboje smatraju da je to nešto ok i da im oboma prija,nebo je granica u eksperimentisanju.![]()
Prvi, dapre mene imala par kratkih veza i to je sve .. .A mi smo vec 2 godine zajedno
![]()
Riba ladno kaze da ne bi nikad dala da je oralno zadovoljim![]()
Devojke, sta njoj fali O.o ??
Riba ladno kaze da ne bi nikad dala da je oralno zadovoljim![]()
Devojke, sta njoj fali O.o ??
P'ička.