JA ĆU BITI TVOJA META

Bitno mi je da devojka bude ....

• Namontirana i reprezentativna

• Dobro raspoložena i prijatna za društvo

• Spremna za sex bez dodatnih ulaganja

• Ništa od navedenog

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
NatasaNatasa:
Mi žene, u globalu posmatramo, volimo da se sredjujemo kad idemo na neki sastanak ... mažemo nokte, biramo garderobu i nakit, nameštamo frizuru, stavljamo kilo parfema (ovo je metaforično rečeno), a sve u cilju da se dopadnemo muškarcu sa kojim izlazimo.

Koliko je to zapravo zaista potrebno? Koliko zapravo muškarci obraćaju pažnju na sve te detalje .... Šta je muškarcima bitno na prvom sastanku????

Prvo primjetim da li joj se uopće sviđam. Može ona biti sređena i najugodnija za društvo i šta ja znam, ali ako mi počne tužne priče kako su svi muškarci đubrad i kako joj treba prijatelj koji je razumije yebeš to. Naravno da je poželjno da dobro izgleda i lijepo se sredi, ali sad da li su cipele u skladu s torbom ili lak sa bojom očiju, boli me. Po prvom dojmu ionako primjetiš samo ako jako odskače, npr. da se našminkala ko da stiže sa sata likovnog ili da je došla u majici za spavanje.

Najbitnije id navedenog je da je prijatna... Zaboli me da li je namontirana... Odelo ne cini coveka... A ako je dobro raspolozena i prijatna za drustvo sex ce doci sam po sebi... a ako ni ne dodje bitno da je nama druzenje bilo lepo i prijatno...

A lepo je videti da je "namontirana" cisto zbog osecaja - potrudila se zbog mene... nizbog ceg drugog... Al ne opterecujte se sa tim karakter je najbitniji...

A lepo je i kad da bar neki nagovestaj sexa... jer bez toga prica nema draz...

Naravno da prica nikad nije tako - u 3 stvari svedena... gledaju se i brojne druge stvari... intelekt, kultura, razmisljanja, pogledi na svet... itd...

paul:
e slusaj, kako ja to vidim.Sedim u senci za stolom na terrassi restorana i cekam, cekam....
Kroz tihe zvuke razgovora koji dolaze od okolnih stolova do mene, cujem i ritam dolazecih "stiklica".Pod senkom kestena najpre vidim njenu siluetu......predivna je........deluje nestvarno.Par sekundi kasnije, ona postaje stvarnost.Osvetlena svetlom sa terrarsse, zracila je bozanstveno............................gledao sam duboko u njene oci i u njima video sve:proslost, sadasnjost, buducnost.Posmatrala me je sa paznjom i slusala reci od kojih se otvaraju novi horizonti.Njene oci blistale su i u tom odsjaju video sam sebe.Kao eho zvucale su njene reci.Dolazile su odnekud, iz jednog novog sveta za koji sam upravo dobio vizu.Moj pogled je milovao njene bujne usne koje su se nezno pomerale.Te usne , ne mogu se uporediti ni sa jednom ruzom na ovom svetu.Pozelo sam omirisati taj pupoljak.Bio sam ljubomoran na njenu casu sa vinom koja je imala tu privilegiju da dodirne njene usne.............Dva -tri pramena svetle kose nezno su milovali njene sedefastu kozu ispod uha.......uzbudjujuce...........Blagi povetarac je donosio dah svezine njenog tela, ...za trenutak me je zamolila za odsutnost i ustala............Vracajuci se ponovo ka meni posmatrao sam njenu skladnu siluetu.Verujem u Boga jer samo nesto sto je savrsenije od bilo cega na ovom svetu moze saciniti nesto tako kao sto je bistrina pogleda tvojih ociju, kao sto je sapat tvojih senzualnih usana, kao sto je graciozna tvoja silueta koju ni najbolji arhitekt nebi skladnije projektovao .........i sve to ..........cudesno lepo se uklapa u ime Natasa

e sad, proceni kako i sta jedan normalan muskarac vidi na svojoj izabranici na prvom sastanku.Nigde se ne vidi ni parfem , ni senka za oci, ni ruz za usne, ni prelepa haljina, ni puder...................ili se mozda sve to i vidi ali u tom trenutku nestaju fizicka pravila ovog sveta pa stime i mogucnost da se sve to primeti.

....................................................................
.......................................................................................................................................
E, Pol, sereš kao foka, ******... :shock: :roll:

frozen1982.:
Nista od navedenog.Sto inteligentnija to interesantnija.Da nije vulgarna i uobrazena.Podrazumeva se da bude pristojnog izgleda al neka doterivanja do besvesti su nevazna.Sex je precenjen a raspoloznje ni kod koga ne moze bas uvek da bude prijatno,za nesto vredi i istrpeti.Ko sto rekoh cetvrto.
Ovo vredi citirati.

Back