Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
Добра је за ухо, грло, нос...da,to je ta dobitna kombinacija![]()
Цеђену поморанџу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добра је за ухо, грло, нос...da,to je ta dobitna kombinacija![]()
hocu sad kolu
eee deelite, pa bas smo blizu![]()

Po cenu bora i umanjene mladolikosti, želim da mi ten više ne bude toliko tinejdžerski![]()
ja ne pijem kafuuu, samo caj![]()

pa ti smanji količinu bjelančevina koje nanosiš na isto i misim da će proglem biti riješen nakon kratkog vrijemena...

Одох људи...
Морам да идем на разговор за посао...
Убићу некога...![]()

pa ja sam i napiso da smanjiš, a ne da pojačaš...el umeš da čitaš...Aj ne rise života ti
Kad svi znamo da od belančevina ten bude samo lepši i prozračniji!

pa ja sam i napiso da smanjiš, a ne da pojačaš...el umeš da čitaš...
...ustvari najbolje da skroz prekineš sa nanošenjem...i zbabićeš se vrlo brzo...![]()

Pa neću da se zbabim.
Samo hoću da mi se lice ikada više isčisti![]()

ne pričaj da si puna mitisera...?![]()

a, nisu mitiseri već bubuljice...a, pa to je već bolje...nema ko is potonjih da izlaze crvići, već je u tvom slučaju kašaste konzistencije...to je ipak mnogo bolje...Jesam, onih odvratnih crnih što propupe svojim gnojem i razviju se u krasni belo-zeleni izdanak
Nisam puna ničega, samo mi se na svaku promenu vremena pojavi po bubuljica i to me strašno iritira.
Nikad nisam imala perfektno čisto, porcelansko lice, eto, to mi smeta.
I zašto ti Evice lupaš s glavu m?![]()

shit happens...jaooooooooooooooooooooooooooooo
sestra mi je bacila kutiju od moblinog u djubre, a tu je bio stari telefon, msm stari 2 god...
![]()

jaooooooooooooooooooooooooooooo
sestra mi je bacila kutiju od moblinog u djubre, a tu je bio stari telefon, msm stari 2 god...
![]()