ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ja sam od tog u februaru pre 4 godine htela da umrem :aha: imala sam 40 temperaturu.

ja mislim da sam ja prosle god imala praseci, ne znam ali sumnjam
jer sam imala 39,6 do 40 pet uzastopnih dana po ceo dan, jedino kad se nadrogiram skine mi na 38 (u jee :roll: )
bol u grudima ispostavi se da je preso na pluca i da je bio pocetak uple pluca, upalio se dusnik i pocetak onih tanjih cevcica sto krecu od njega kako se bese zovu :lol:
al nije ono ko kad se desi da furas grip pa posle nedelju dana eto ga spusti se i dole pa bronhitis, ovo je odmah krenulo tako
i povracala sama dva puta nemam pojma dal je zbog lekova il je zbog gripa

a simptomi za njega su visoka temp konstantna, prelazi odma na pluca znaci upala odma, povracanje i sl...

jer sam imala 39,6 do 40 pet uzastopnih dana po ceo dan, jedino kad se nadrogiram skine mi na 38 (u jee :roll: )
bol u grudima ispostavi se da je preso na pluca i da je bio pocetak uple pluca, upalio se dusnik i pocetak onih tanjih cevcica sto krecu od njega kako se bese zovu :lol:
al nije ono ko kad se desi da furas grip pa posle nedelju dana eto ga spusti se i dole pa bronhitis, ovo je odmah krenulo tako

a simptomi za njega su visoka temp konstantna, prelazi odma na pluca znaci upala odma, povracanje i sl...

Да се ти не презиваш Ускоковић? :)

Видећемо да ли имам проблем кад се преселим... :)

Ја не могу да убијем животињу па то ти је...
Али, волим да једем месо... :)

Хвала на информацији...

Иначе, две су се тако смувале...

takodje :sad2:
jedenje mesa pravdam prirodnim procesom, a ubijanje iz zadovoljstva ne spada u to
a posto je mis pre nas doso na ovu planeticu onda molim lepo ima puno pravo da ti bleji u kujni :manikir:
:lol:
imas u polj. apotekama i ponekad po pijacama i nisu skupe oko 200, 300 su

meni se noću obično dizala temperatura, skontao moj ćale da nešto nije ok,
kad ušao kod mene, a ja uz grejalicu i tresem se..ja i ne kontam da imam temp.nego mi samo hladno (februar hbt)
i držim ja toplomer priča mi on kako je imao 40 a nije znao, vadim toplomer, ladno tačno 40.
da se on nije probudio, tačno bih na mestu završila od toplote u sobi..
iju!
ovo sam ja imala
41

znaš sigurno ili ti je tako rečeno?
ako je tako dobro si živa sad :)

kad ušao kod mene, a ja uz grejalicu i tresem se..ja i ne kontam da imam temp.nego mi samo hladno (februar hbt)
i držim ja toplomer priča mi on kako je imao 40 a nije znao, vadim toplomer, ladno tačno 40.

znaš sigurno ili ti je tako rečeno?
ako je tako dobro si živa sad :)

ma jok pa ume i organizam da se sam sredi bre
u sad je moderno da deca imaju toliku, skemban imunitet od divne ishrane :roll: elem znam i bebe koje su dobijale toliku, nije im nista, a oni su u vecoj opasnosti od nas

ja vala uvek skontam kad imam i mogu bez toplomera da provalim otprilike kolika mi je, iskustvo :neutral:

Тако је било и мојој другарици.
Само је њој скакала нешто увече па су тако приметили...

А ја сам једном цео дан радио са 39 степени.
И није ми сметало тад док сам радио, само ме глава болела.
Али, онда 7 дана нисам устајао...

Треба да гледаш "Бољи живот"... :)

Репризира се по 87. пут...

Језимир Ускоковић је лик из Бољег живота који је стално болестан... :)

a tako
joj vidla sam da se reprizira al meni je to jako dosadno pa nisam gledala godinama
prvi put sam bila jako mala a posle sam gledala nesto na pola do pola opet ko mala tad je jos bila repriza na prvoj dekadi :lol:
tako da se ne secam bas

ma jok pa ume i organizam da se sam sredi bre
u sad je moderno da deca imaju toliku, skemban imunitet od divne ishrane :roll: elem znam i bebe koje su dobijale toliku, nije im nista, a oni su u vecoj opasnosti od nas

ja vala uvek skontam kad imam i mogu bez toplomera da provalim otprilike kolika mi je, iskustvo :neutral:

pa to i jeste problem što ne može svačiji organizam da podnese to :neutral:
ja ne mogu da skontam to za temperaturu. nemam običaj da se razboljevam, prehladim se s vremena na vreme, ali u suštini ok mi je imunitet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back