ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nude u turskoj all inclusive po niskim cenama, za sledeće leto valja pričuvati kintu pa otići, iskopa se poneka fina ponuda :)

to je za septembar, bude oko 200e ti fensi hoteli na plazi
tako njegovi roditelji idu svake godine, oni su ono da se izvale i dremaju na plazi
ovaj moj je iso ranije on je iso u sred leta isto za 200e al hoteli u centru ono 2, 3 zvezdice imas sobu kupatilo i dorucak, i ne treba ti vise mi mladi sta ces u hotelu :lol:

sad se vratile dve drugarice, jedna isla penzionerski ono plaza hotel tu fensi, setnja, ova druga u centru diskoteke bla bla :lol:
mislim stvarno po tom pitanju kusadasi je super imas sta ti se cefne
ja se nadam sledece godine da da sveta krava pa da odemo :aha:

Poslednja izmena:
kazu da je za tusru i najbolje septembar jer sad je tamo pakao, i svi koji odu sad kazu da je uzas preko dana
ako odes na neki izlet zaradis toplotni udar

a da i to je jos jedna car turske - izleti: efes, kleopatrino kupatilo, pamukale, vodeni parkovi, izmir...ma milina

moji idu za neki dan u tursku, pa će da jave kako je bilo. rekla mi gde ali ne mogu da se setim, pokazala mi slike mesta na netu, ne deluje loše ponuda :) i mislim da je all inclusive. pitaću je pa ću da ti kažem.
u svakom slučaju, kad se vrate tamo 15-og videćemo kako su se proveli :D

Uh izgleda da je zli starac s neba konačno rešio da ne piša više po meni. xD

Petak, ja, ona i litar kajsije. :zurka:
Subota ja i dvolitra kisele.
ill-3339.gif

Nedlju ne smem ni da zamišljam. Ko preživi, pričaće... :mrgreen:

moji idu za neki dan u tursku, pa će da jave kako je bilo. rekla mi gde ali ne mogu da se setim, pokazala mi slike mesta na netu, ne deluje loše ponuda :) i mislim da je all inclusive. pitaću je pa ću da ti kažem.
u svakom slučaju, kad se vrate tamo 15-og videćemo kako su se proveli :D

aj se raspitaj za mesto, koliko para sve ukupno (septembar mesec), čime se ide i tako te generalije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back