ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... da mi neko pomogne jer sam u velikom problemu.
Elem, danas mi istice ona stara braon licna karta koju sam dobila prosle godine u septembru sa rokom vazenja do danasnjeg dana...
Onu biometrijsku ne mogu da dobijem jer nisam nazalost jos dobila srpsko drzavljanstvo.
Sve se dodatno komplikuje jer treba da dobijem neke pare preko Western Uniona, pa ne znam da li bi mi u posti ili u nekoj od banaka pravili probleme ako je rok vaznosti LK probijen, tj. ako po taj novac odem npr. sutra?
Molim vas pomozite mi, odgovorite mi.
Dobila sam neke informacije, doduse nezvanicne, da te braon licne karte vaze jos godinu dana bez obzira koji datum isteka pise u njima. Da li je to tacno?
Naravno da mi se niko iz milicije nije javio kada sam ih (vise puta), zvala da se raspitam. :dash: :evil:

Poslednja izmena:
Proslog maja, dok jos nisam dobila tu privremenu licnu kartu desilo mi se da su mi stigle neke pare iz inostranstva i jedva, ali jedva su mi izasli u susret kada sam im dala pasos, jer sam jedino pasos imala kao dokument kojim bih potvrdila da postojim na ovom svetu.
Imam onaj stari, jos dok smo bili SCG. Tako da, ne znam sta cu.
Moram da odem licno u miliciju i da se tamo sa njima natezem, izgleda da to ne mogu da izbegnem.
A najvise, najvise od svega mrzim papirologiju.
Hvala Evo, srce si! Ide reputacija...

Elem, danas mi istice ona stara braon licna karta koju sam dobila prosle godine u septembru sa rokom vazenja do danasnjeg dana...
Onu biometrijsku ne mogu da dobijem jer nisam nazalost jos dobila srpsko drzavljanstvo.
Sve se dodatno komplikuje jer treba da dobijem neke pare preko Western Uniona, pa ne znam da li bi mi u posti ili u nekoj od banaka pravili probleme ako je rok vaznosti LK probijen, tj. ako po taj novac odem npr. sutra?
Dobila sam neke informacije, doduse nezvanicne, da te braon licne karte vaze jos godinu dana bez obzira koji datum isteka pise u njima. Da li je to tacno?
Naravno da mi se niko iz milicije nije javio kada sam ih (vise puta), zvala da se raspitam. :dash: :evil:

Zvanično je da lične karte koje ističu 27.07. 2011. važe i dalje. valjda do 01.01.2016. ..Pitao sam u SUP-u pre nekoliko dana.
Opušteno. Ne treba ništa da se radi, produžava ili slično. Ostali kojima ističe nekog drugog datima ove godine moraju da vade nove.

ovo sam i ja čula, ali ne godinu, već do 2016.

de ste drugari
10-1.gif

Ma bezi bre, na svaki moj odgovor ti imas dodatno pitanje :zplez:

Pa kad ne umeš da odgovaraš....:D Svaki dobar odgovor mora da sadrži odgovore na sledećih 5 pitanja. Ko/šta, gde, kada, kako, zašto...a poželjno je da sadži dodatne informacije tipa JMBG, 5 kolena unazad, istorija porodičnih bolesti, hemijski sastav, izvrtanje na postavu i tako dalje, zavisno da li se odnosi na živu ili mrtvu prirodu..:zplez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back