***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Ona pored bazena je rođena ili ne?
ama obe su pored bazena

ona tamnija je rodjena, ona svetlija od strica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona pored bazena je rođena ili ne?

Ma tiĆu, nikad dostakoliko vas bre ima?![]()

koliko vas bre ima?![]()

Ne znam koja je tamnija, koja je svetleća... jednom smo se dopisivali. Ti, ona i ja... e sad, ona epska riba, mislim da je ona od strica...

Ma tiĆu, nikad dosta![]()

Daj ti sine fotku svoje sestre na pp, da bih znao kako mi izgleda zaručnica![]()

mda, missim, krenemo redom koleno po koleno, a sve plavookesi siguran?

mda, missim, krenemo redom koleno po koleno, a sve plavooke![]()

ma nemojahahahahahhaahhahaha
lepi smo si
ja sam malo izrod, al' ajde. nema veze što sam usvojena.![]()

mda, missim, krenemo redom koleno po koleno, a sve plavooke![]()

nije, sestra od strica ima baš plave, rodjena maslinasto zelene, a ja sam čas na plavo čas na zeleno
i rodjeni brat i brat od strica imaju crne što je zanimljivo, sad mi pade na pamet![]()

ma nemoj
kao ti si crna ovca
nemoj da ti dam ja crnu ovcu![]()

aaaaa, onda sam ja komunicirao sa sestrom od strica...nije, sestra od strica ima baš plave, rodjena maslinasto zelene, a ja sam čas na plavo čas na zeleno
i rodjeni brat i brat od strica imaju crne što je zanimljivo, sad mi pade na pamet![]()
Do najiskusnije ribe!!!auh pa ti ne biras...na kraju ces stici i do prababe![]()
i meni kažu da su mi plave većinom ali katkad izgledaju kao zelene![]()
meni zavisi od količine svetla. na slikama čas ispadnu plave, čas zelene, sve neka fluorescentna boja, ovako ko me zna u rl kaže da su zelene.

a meni na slikama crvene ne pomaže ni software
inače ovako uživo mi plave, al' jedna koleginica mi stalno pričala da su mi zele ponekad'
kao zavisi šta obučem

jesi probo da to rešiš hardverom?![]()