- Poruka
- 98.702
A bataci?![]()
nista
cokoladu ili dupe?
cokoladu naravno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bataci?![]()
cokoladu ili dupe?
Нећу...Није ми то ни била намера...
![]()
![]()
Само да видим какви ветрови дувају у рају...
Нека су они мени срећни... И живи и здрави...

suvišna raspravasvako ima svoje vreme
![]()
Pa to, a ako ne zele, postoje kondomi itd., tako da.. Ono![]()
Ma, cura samo treba da izdvoji mesec dana da ide jednom nedeljno kod ginekologa na pregled i da daje rezultate, posle dobije specijalno za nju napravljene kontraceptivne pilule i može opuštenzi da uživa bez gumice.

Necemo o tome. Njihova stvar
Kako si mi ti?

grdni mali reptilko

i ja imam najlepše želje... ali bez keksa...
a i bez čokolade...![]()

Ja sam standardno - nemam pojma kako sam
Jedva čekam da idem za Kg sledeće nedelje... Tad ću biti fantastiko!!!
Ti?

Nemam vremena da razmisljam o tome kako sam.
U Bg-u je brz zivot, al' ovde se brzo pije![]()

Grdnik. Dođi, daću ti keks, a ispuniti želje. Missim, samo da nisu seksualne. Ti si supermoderator, mi obični za tebe ne postojimoi ja imam najlepše želje... ali bez keksa...
a i bez čokolade...![]()

ovo sam često čula od koleginica iz unutrašnjosti, i nisam mogla da skapiram kako se to u Bgd-u brzo živi![]()

ovo sam često čula od koleginica iz unutrašnjosti, i nisam mogla da skapiram kako se to u Bgd-u brzo živi![]()
ja bih da skontam da li mi na čelu piše 'moron' ili je ljudima prosto zabavno da me lažu misleći da ne kapiram
takodje bih da nisam pobesnela u momentu![]()
ja bih da skontam da li mi na čelu piše 'moron' ili je ljudima prosto zabavno da me lažu misleći da ne kapiram
takodje bih da nisam pobesnela u momentu![]()
Могу ли ја да ти их испуним...![]()
Grdnik. Dođi, daću ti keks, a ispuniti želje. Missim, samo da nisu seksualne. Ti si supermoderator, mi obični za tebe ne postojimo![]()

kud ću, šta ću... joj...![]()

Живи се спорије у малим местима...
Ја се сећам како сам уживао у Вршцу...

Dođi kod mene u moje selo, pa ćeš da vidiš kako se spoooooro živi. Jeste, prebrz je Bograd, tempo života je haotičan.
Za Beograd (za Beograd) firmom Krstić (firmom Krstić) Upravo se narod sprema Sve razloge za put ima Samo sreće valjda nema, samo sreće valjda nema Nema, jooj... Nesrećnik sam od malena Od sve muke pesme pevam Voleo bih majko mila Da sve ovo samo snevam, da sve ovo samo snevam Joj ojoj, joj ojoj…kud ću, šta ću... joj...![]()