moja milica
Iskusan
- Poruka
- 6.902
Upravo je pijem... fala
E, a koju kafu?![]()
Pa znas cika Hard koju kafu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo je pijem... fala
E, a koju kafu?![]()

...da dodje više glupi majstor...![]()

![]()
Stig'o sam gazdarice, šta treba da se odradi?..
A ja bi jednu kafu s mlekom i rakijicu ko i svaki majstor, gazdarice!![]()

znaš, ako opravljaš TA pećke iz prva uspešno, slobodno svrati na kafu
a imam i rakijicu, nema brineš. nema šta nemam od alkohola, a ne pijem, pa stoji tu...![]()
znaš, ako opravljaš TA pećke iz prva uspešno, slobodno svrati na kafu
a imam i rakijicu, nema brineš. nema šta nemam od alkohola, a ne pijem, pa stoji tu...![]()

Ja Popravljam Ta peci i sve Vrste grejalica
Upravo popravljam moju pa nemam vremena da popravim i tebi lol kid
Jutros mi je zadimela na prekidcu ..zamalo kucu da upalim ..XAXA

kakvu fintu? ma sad će ovaj da radi kako mu ja kažem, pošto on se ne razume, verovatno se ja razumem u to
sve će da promeni pa ćemo da vidimo kad će da se ponovo pokvari pećka
glupa TA peć, već godinu dana zakasujem s nju![]()

to znam i ja da uradim, nema brineš![]()

TA nije nikakva mudrost ima par žica prekidač i ostalo su cigle i staklena vuna...
Pa imala je fintu, osigurač, ako se zagreje malo više oko pećke izbaci taj prekidač od osigurača unutra, i onda odšrafljuješ da ga uključiš, a to se ponekad dešava i do 5 puta dnevno..![]()
TA nije nikakva mudrost ima par žica prekidač i ostalo su cigle i staklena vuna...
Pa imala je fintu, osigurač, ako se zagreje malo više oko pećke izbaci taj prekidač od osigurača unutra, i onda odšrafljuješ da ga uključiš, a to se ponekad dešava i do 5 puta dnevno..![]()
)Moguce da je i termostat pokvaren ili dotrajao...![]()
ma kod mene nije to problem, inače bih to provalila (nemoj da je neko reko majstoru da sam otvarala pećku)
nego do žica nešto nije kako treba. i buxne su sranje. mesingane, pa kako se zagreje malo, tako krenu da varniče i tu se negde nešto syebe![]()

ma kod mene nije to problem, inače bih to provalila (nemoj da je neko reko majstoru da sam otvarala pećku)
nego do žica nešto nije kako treba. i buxne su sranje. mesingane, pa kako se zagreje malo, tako krenu da varniče i tu se negde nešto syebe![]()

Ne otvarati dok ne izvučeš iz struje!![]()
Epa da sam u Niš pa da svrnem da pročačkamo.....majstor će te odere za dve žice..
![]()

bre pa nisam moron, isključila sam iz struje![]()
..
Ali to sam uradio kao mali...Gurnuo sam ispravljač od Nintenda u struju, a drugi kraj krenuo da gurnem u konzolu....i pozvonio tel, ja seo i pričam telefonom i taj drugi kraj od ispravljača nesvessno gurnem u usta..
Jezik mi je trnuo 5 dana.Sreća što radi samo na 12 volti.
Nekad se zaboravi čovek pa ispadne moron, kao ja....
Ali to sam uradio kao mali...Gurnuo sam ispravljač od Nintenda u struju, a drugi kraj krenuo da gurnem u konzolu....i pozvonio tel, ja seo i pričam telefonom i taj drugi kraj od ispravljača nesvessno gurnem u usta..
Jezik mi je trnuo 5 dana.Sreća što radi samo na 12 volti.
![]()
haha