ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Волео да је ова начин изражавања постојао у моје време ................ и да се од тога могло живети ,,,,,,,,,,

седео бих у вили на Беверли Хилсу, питао се шта ова црнкиња и плавуша уопште хоће од мене и гледао како сунце залази и како су ове две црте поскупле од прошле недеље.............

da mesim
.jpg
:zelenko:

i sta reci uopste? od tolike bujice ostanem nema, ustvari taj apsurd me cini nemom. i nemocnom. jer kad nista ne mozes da promenis.
mada bi mi taj suludi monolog pomogao da se osecam lakse bolje, a opet, samo bi pojacalo apsurd i tugu..
i sta da radim?
da nosim to u sebi i budem nema a kida me i hoce d aprovali ko bujica...da cutim i grizem se u sebi. od tuge do gnusanja..previse toga.
i sta da radim?
:(

i sta reci uopste? od tolike bujice ostanem nema, ustvari taj apsurd me cini nemom. i nemocnom. jer kad nista ne mozes da promenis.
mada bi mi taj suludi monolog pomogao da se osecam lakse bolje, a opet, samo bi pojacalo apsurd i tugu..
i sta da radim?
da nosim to u sebi i budem nema a kida me i hoce d aprovali ko bujica...da cutim i grizem se u sebi. od tuge do gnusanja..previse toga.
i sta da radim?
:(

ma ispljuni, uradices to pre ili posle.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back