ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne bih baš ništa, bio baš ispunjen dan..............

Dođoh do kola cvrc, nema goriva, a pošto sam bio u žurbi ostavim kola, nekako se dogegam, do kuće, uzmem sestrina kola da zvršim šta sam imao, kad sam krenuo "svojoj" kući sestrina kola neće da upale, uzmem ćaletova, završim šta sam imao, uzmem kanister za gorivo i zapucam do kola (busom), naspem gorivo i krenem do kola i shvatim da mi sad nema ključa od kola, nekako organizujem da mi donesu rezervni ............. (stvarno mi bilo mučno da sa kanticom goriva idem sam autobusom, pa opet da se vraćam) i eto nekako se i ovaj dan okonča.
Na sve to dođem i zove me dobar drugar da mi kaže da mu je ugašen nalog jer je klon navodno ............. ne znam šta je bio problem to što je zaljubljen u Ms Bejb, to što je pisao ćirilicom ili što je bio jedan od retkih koji bio dobar sa mnom ................. čovek nikoga ni na koji način nije uvredio ............... al dobro lep dan u svakom slučaju - šta čovek još da poželi! :lol:

Poslednja izmena:
...
comeandgetitff.gif

Da maznem gajbicu od Kokiške ispred PKB-a ili Centroproma, isečem bonsekom dužu stranu, stavim isečeno u kevinu šerpu sa ključalom vodom, savijem sa ćeletovim klještima (sve da niko ne vidi naravno :lol:) i odem sa ekipom da se spuštam na skijicama na nečemu što se u Novom Beogradu može smatrati brdom (to više niko ne radi, mi smo to radili non-stop i bili smo srećni) ................. takođe poželeo bih da se Bil Gejts i ekipa nikad nisu rodili :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back