gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
onda nek se smrzne, će joj se istaknu niplsi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zašto, o zašto mogu da skinem samo demo moje omiljene igrice?
Moram da skinem treći deo i okončam svoju misiju!!!![]()
ahahahahah, smiriću ja nju, ne brini.@damke: ccc nema veze, nabićeš već kondiciju kad kreneš da trčiš za budućom ženom da pohvataš gde je i s kim![]()

Zašto, o zašto mogu da skinem samo demo moje omiljene igrice?
Moram da skinem treći deo i okončam svoju misiju!!!![]()

ahahahahah, smiriću ja nju, ne brini.
Posle će mi trebati kondicija u krevetu ... ufffff
p.s.
Meni tako da neko kaže za sestru, upucao bih ga
ahahahahah, smiriću ja nju, ne brini.
Posle će mi trebati kondicija u krevetu ... ufffff
p.s.
Meni tako da neko kaže za sestru, upucao bih ga
šta igraš?![]()

Koje igrice ?
Naci cu ti Full verziju ..samo kazi naslov igre![]()
![]()
Iskopaću nešto iz ovog džumbusa na netu (valjda
)).Dream Chronicles
Prešla sam The Chosen Child i The Eternal Maze, ostala mi je još The book of air.
S obzirom na to da mene nikad ranije nisu privlačile igrice, za ovu sam se baš zagrejala. Sasvim slučajno sam je probala u trenutku dosade (cimer ju je slučajno skinuo i nije je obrisao, mene privukao naziv i tako je počelo). Sad se vrpoljim ovde, jurim celu verziju
![]()

Dream Chronicles
Prešla sam The Chosen Child i The Eternal Maze, ostala mi je još The book of air.
S obzirom na to da mene nikad ranije nisu privlačile igrice, za ovu sam se baš zagrejala. Sasvim slučajno sam je probala u trenutku dosade (cimer ju je slučajno skinuo i nije je obrisao, mene privukao naziv i tako je počelo). Sad se vrpoljim ovde, jurim celu verziju
![]()
Moja majka igra BejBlitz na mom pc-u čim ja izađem iz sobeja igrala Mistery Case Files od Big fish games, nekoliko delova. nisu im loše igre.
ovo još nisam igrala, pogledaću da skinem![]()
![]()
Jel ovo ta igra megi ?