ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja idem na jezero. Biće 5 000 ljudi. Idem malo ranije da zauzmem mesto i da raspalimo vatru. I to idemo pešaka sa svim stvarima, drvima i gajbom piva. Ima oko 4-5 kilometara kroz šumu :mrgreen:

Malo avanturizma, dosta više kolima. Malo prošetamo, protegnemo noge, svež vazduh. Valja se malo.

p.s.
ne mogu se svađam s ćaletom oko auta više, rado bih kolima :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ahahahahah, smiriću ja nju, ne brini.

Posle će mi trebati kondicija u krevetu ... ufffff :rumenko:

p.s.

Meni tako da neko kaže za sestru, upucao bih ga :mrgreen:

kissingyouGIF-1.gif

Dream Chronicles :rumenko:

Prešla sam The Chosen Child i The Eternal Maze, ostala mi je još The book of air.

S obzirom na to da mene nikad ranije nisu privlačile igrice, za ovu sam se baš zagrejala. Sasvim slučajno sam je probala u trenutku dosade (cimer ju je slučajno skinuo i nije je obrisao, mene privukao naziv i tako je počelo :D). Sad se vrpoljim ovde, jurim celu verziju :)

Prešla sam The Chosen Child i The Eternal Maze, ostala mi je još The book of air.

S obzirom na to da mene nikad ranije nisu privlačile igrice, za ovu sam se baš zagrejala. Sasvim slučajno sam je probala u trenutku dosade (cimer ju je slučajno skinuo i nije je obrisao, mene privukao naziv i tako je počelo :D). Sad se vrpoljim ovde, jurim celu verziju :)

ja igrala Mistery Case Files od Big fish games, nekoliko delova. nisu im loše igre.
ovo još nisam igrala, pogledaću da skinem :)

bahieaadl.jpg

Jel ovo ta igra megi ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back