ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
palacinke priznajem ne mogu mnogo
al za cevape ko sto rekoh zavisi

e da i ovaj je pazarski, tamo sam prvi put probala te, to je pink panter imaju oni lanac po srbiji, moram da priznam da su super
ja terala inat kude bre moze da bude bolje od nase ma ajde ne pada mi na pamet da doprinosim njihovom razvoju necu zinat da kupujem takve
al sam se predala j me ubedi ajde bas su lepi i sad kad god jedemo rostilj idemo kod njih :lol: super su :zaljubljena:
postala sam izdajica :rida:

hihihihihiih pa ja sam najmatoriji, jeo sam ih dok ste vi sisali mleko.... mora još proć godina da vi mene stignete :manikir:

nisi ti si ko j
taj jede duplo vise od mene :lol:
mislim da je tajna njegovog uspeha u tome sto jede sporo, i onda se to vari i uvek ima mesta za jos
ja sam noj, ja ne volim da gnjavim od silne ljubavi ja jedva cekam da mi udje u usta, sto za posledicu ima da se zasitim brze od njega :lol:

ako jede sporo, onda se brže zasiti, tako da nema šanse da je to :lol:

i ja sam to mislila
al imam drugaricu koja jede isto sporo i ona jede duplo vise od mene
tako da ne znam u koju teoriju da verujem

pazi ja natrpam u malom vremenskom roku veliku kolicinu hrane, bukvalno mi padne na zeludac odjednom puno klope
a oni gnjave i onda uvek je pomalo hrane unutra

nisam pametna :think:

i ja sam to mislila
al imam drugaricu koja jede isto sporo i ona jede duplo vise od mene
tako da ne znam u koju teoriju da verujem

pazi ja natrpam u malom vremenskom roku veliku kolicinu hrane, bukvalno mi padne na zeludac odjednom puno klope
a oni gnjave i onda uvek je pomalo hrane unutra

nisam pametna :think:

ne piješ li nešto dok jedeš? prožvaćeš li lepo hranu?
ja kako kad, sve zavisi od inspiracije. nekad sam u stanju i 5 puta da večeram, a nekad i da preskočim večeru :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back