Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
ja sam danas jeo ćevapa od nekog novopazarca vrh su a sad bi da prođe novembar i decembar i da se odjednom stvori januar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro je da nisi išla sa mnom, zatvorili bi objekat![]()
dobro je da nisi išla sa mnom, zatvorili bi objekat![]()
pa ćevape i palačinke...ne pokušavaj da me pobediš.....nikad.
hihihihihiih pa ja sam najmatoriji, jeo sam ih dok ste vi sisali mleko.... mora još proć godina da vi mene stignete![]()
hahahhaa koncentracija drčnih ljudi na forumu dostigla vrhunac na ljisu
lol vrhunac. poetično![]()
nisi ti si ko j
taj jede duplo vise od mene
mislim da je tajna njegovog uspeha u tome sto jede sporo, i onda se to vari i uvek ima mesta za jos
ja sam noj, ja ne volim da gnjavim od silne ljubavi ja jedva cekam da mi udje u usta, sto za posledicu ima da se zasitim brze od njega![]()
i ja jela u tom pink panteru
stvarno je super meso![]()
ja bih upotrebila neki drugi izraz, ne poeticno![]()
ako jede sporo, onda se brže zasiti, tako da nema šanse da je to![]()
jeste super, al ne znam de su u bgu nije im lepo radio sajt kad sam zadnji put proveravala
al garantujem da je ovde duplo skuplje tako da bolje onda da se drzim kg-ovog pink pantera![]()
malo nas je, ali smo govna...ali ljudi ja ne jedem...ja proždirem... i mnogo mogu
jednostavno dostigao sam taj stadijum kad ćevape i palačinke jednostavno ne brojim
komriša brate moj mili jesi stariji ali ja sam gladniji![]()
koji? meni mozak na rezervu danas![]()
i ja sam to mislila
al imam drugaricu koja jede isto sporo i ona jede duplo vise od mene
tako da ne znam u koju teoriju da verujem
pazi ja natrpam u malom vremenskom roku veliku kolicinu hrane, bukvalno mi padne na zeludac odjednom puno klope
a oni gnjave i onda uvek je pomalo hrane unutra
nisam pametna![]()
pa taj vrhunac jeltesvrsavanje i tako to
uklapa se u pdf![]()