ja bih sada baš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Волео бих да знам да ли сам ону гигантску топлу чоколаду са ментом (хеботе шерпу су ми ставили испред мене) пио са разлогом, и да ли је бар нешто од онога што сам између сулудих осмеха и небулозних фраза рекао оставило икакав утисак на саговорника :rumenko:

Majki...ubi me radoznalost. Zar ti ne rece da ides na kafu? Kakvu sad toplu cokoladu pominjes :smajlikojibalavi: :znamiguje:

Ма ја кафу пијем кући "клипачу, велику, црну ............. без ишта" а ово било место где се пију кафе, и видим лепо изгледа и звучи топла чоколда са ментом ............ колико желите ............ ВЕЛИКУ рекох ја славодобитно ............. и човек ми донео пола литре ............... а убија шећер у мали мозак ................... а треба и да причаш и будеш достојанствен са дечијом ношом у рукама :))))))

Волео бих да знам да ли сам ону гигантску топлу чоколаду са ментом (хеботе шерпу су ми ставили испред мене) пио са разлогом, и да ли је бар нешто од онога што сам између сулудих осмеха и небулозних фраза рекао оставило икакав утисак на саговорника :rumenko:

hehe someone's gonna get laid :zper:

hehe someone's gonna get laid :zper:

Ја сам учио немачки у школи ............. али осим неких немуштих фраза које сам касније научио ............ слабо шта знам ............. али кад "светица" нешто каже, онда могу само да кажем из твојих уста у божије уши :))))))

Ја сам учио немачки у школи ............. али осим неких немуштих фраза које сам касније научио ............ слабо шта знам ............. али кад "светица" нешто каже, онда могу само да кажем из твојих уста у божије уши :))))))

blago tebi :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back