Ja bih ka sreci posla

sta vas sprecava u tome da u potpunosti krenete u ostvarenje svoje srece
dal su sva ta opravdanja jaca od osecaja koje bi dozivele u ostvarenju te srece

Mene cini srecnim jedan siguran i stabilan zivot bez stresa. Sta me sprecava da to imam konstantno, pa okolina koja je promjenljiva, naravno ima tu i do mene. Mogao sam da povucem poteze da se sto vise zastitim, da sto manje rizikujem, stvorim ambijent koji ce maximalno amortizivati spoljasnje potrese.

malo vise love, resilo bi neke trzavice:)
sve drugo..to mene je shinko. to sam sto sam, a nesrecna nisam. ponekad sam cak i srecna.:)
vecinom sam mirna i stabilna, a to mi je bilo najvaznije. i to sam i postigla.

sta vas sprecava u tome da u potpunosti krenete u ostvarenje svoje srece
dal su sva ta opravdanja jaca od osecaja koje bi dozivele u ostvarenju te srece

Nova nekretnina u gradu,pristojne finansije za pristojan zivot.

Ovde vecina forumasa ima fantasticne zivotne uslove i finansije daleko iznad vecine ljudi u Srbiji te moze da pise o nekim uzvisenim stvarima,duhovnosti,sirenju ljubavi,metafizici a ja zivim obican zivot,ne spadam u vecinu ovde vec u vecinu Srbije kad se radi o tome kako izdrzati i trebaju mi pare da ostvarim realnost kakvu zelim. (Nije prozivka,nije zlonamerno vec da ne bude pp i repke neshvatanja pojasnih detaljno. )

Nemam sta kome da se pravdam,neka se pravdaju oni sto su doveli obican narod do toga da je cudo imati pristojan zivot.

Poslednja izmena:
Citam vas pa razmisljam kako ne kapirate da vam od kolicine para ne zavisi sreca.
Nije da pametujem, ali stvarno i da imate brdo para od toga vam ne zavisi da li ste vise ili manje srecni.
Da imate mnogo para bili biste zadovoljni, to da. Ispunili biste neke zelje, snove,uzivali vise u zivotu..
To je zadovoljstvo, nije sreca.
Ako niste vec sad srecni, necete biti ni sa gomilom para. :heart:

Back