Ja bih da izjavim

ух колико.jpg

Trenutno ok ali u mislima i na duši mi uvek stoje ti problemi i tako se vrtim u krug već 5 godina a sad još jače.

Klackam se do toga da sam prosecno ok i nekad nesto jedva do 65% otprilike da se osecam dobro od 35% otprilike kad se osecam loše u sve tako u krug nekad vise dole nekad malo gore...

Od svoje 22 do 37 godine imao sam drustvo, ljude, devojke, bliske prijatelje, stabilan posao a posle 2020 sam morao da dam otkaz i od tad nemam stabilan posao i radim sve nesto kratko, sezonski i sve se utisavalo.

Sa poslom je isti djavo, radim to nesto sezonski i pored njega opet nesto se nudi sezonski jer živim u malom gradu i nema mogućnosti a teško mi se isplati kad odem u drugi grad jer mi na kraju meseca jedva ostane 2000 dinara kad platim stanarinu i račune a nekad zavisi od posla koji radim nemam vremena ni da živim nešto drugo osim to što putujem do posla i nazad i odmaram telo.

Na jednom poslu sam imao tamo vreme nekako samo da izdvojim za sviranje i vežbu sa bendom koji sam formirao tamo i da sviramo u jednom malom klubu jer na njemu sam imao vikende.Napustio sam ga usled povrede na radu jer nisam mogao da hodam dugo i bio dugo na bolovanju a sa tom povredom je tesko da obavljam neke tako malo jace fizikalije iako je povreda prošla.Bend sam morao da ugasim.

A na tom drugom nisam imao vreme nizašta što sam već napisao i smučilo mi se u jednom trenutku kad smo celu nedelju proizvodili nešto za sns sektu i dao sam otkaz i vratio se u svom gradu.

Kako je vreme odmicalo drustvo se osipalo i drugari i danas jedva imam dva druga od kojih se jedan nekad i javi sam i jedva nadjemo vreme da uklopimo da se vidimo a drugi samo kad ga ja zovnem ili napise nesto na net tj posalje neki link sa YouTube.

Ostali jedva više odgovore na poruku a kamo li da se vidimo i sastanemo pa tako sam se i ja umorio i vise ne pisem a ni oni.

Pored toga imam samo roditelje i imao sam psa koji je nazalost pre 6 meseci umro i bio tu 14 ipo godina od moje 22 do 37 i bas simbolično je obeležio moje najbolje godine i jednu celokupnu eru u mom životu.

I tako sa tim problemima i mislima u krug gore dole kako već opisah...

Back