Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.511
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne treba toliko ozbiljno doživljavati forum. Trolova će biti uvek, ne razumem ljude koji se tako naljute pa brišu nalog.Da se spremam da još malo izbrišem ovaj forum nalog i napustim kao da me nije bilo jer moje poruke se brišu i opominju iako ne vredjam i ne provociram dok se nečije koje su pet puta hore od moje ostavljaju na moj račun i štetu.
Žalim se moderaciji zbog par uhoda koji prate sve što pišem i ignorišem a kad be ignorišem ja dobijem opomene za vredjanje...
I zašto te uhodr me prate i provociraju i na moje teme i komentare, samo i isključivo čisto i tačno zato što ne podržavam sns i nepomenika i zato što mislim da im je sistem truo...
To ne znači da dolaze na moje teme te neke uhode koje imaju previše višak vremena da mi oblate konstantno komentare i teme pa i one koje nemaju veze sa njima plus u slučajevima čiste bepravde prema prirodi i bez neke izražene politike da vredjaju i provociraju i prave sprdnju i svadju,toksičnu atmosveru i komentarisanje.
Sto puta sam rekao da mi se ne obraćaju i prijavčjivao moderaciji!
Ne treba toliko ozbiljno doživljavati forum. Trolova će biti uvek, ne razumem ljude koji se tako naljute pa brišu nalog.
Blokiraš ih i ćao...
Na politici se vazda svađaju i pametuju u prazno, ništa novo.
Teško da iko nešto spec. ozbiljno doživljava forum. Poenta je skapirati svoje mesto.. ono šta si, ko si, kako sebe vidiš na krstarici.. koliko si prihvaćen..Ne treba toliko ozbiljno doživljavati forum. Trolova će biti uvek, ne razumem ljude koji se tako naljute pa brišu nalog.
Blokiraš ih i ćao...
A kako ne doživljavaš ozbiljno forum ako kažeš da se u 93% slučajeva osećaš kao "bezvredno zgaženo gomno"...?Teško da iko nešto spec. ozbiljno doživljava forum. Poenta je skapirati svoje mesto.. ono šta si, ko si, kako sebe vidiš na krstarici.. koliko si prihvaćen..
Evo ja se ovde recimo u 93% slučajeva osećam ko bezvredno zgaženo g*vno.
E, sad.. ovo deluje kao potpuni užas.. onda shvatiš da i taj tvoj status realno zavisi samo od toga u kakvom si trenutno modu.
Ako sam dobre volje i puna pozitivne energije sve ću gledati kroz prizmu zezanja, parodije i imaću živaca da bauljam kroz ovu mj mutljagu.
Ali zato ako nisam..
I teško da bilo ko zbog ljutnje briše nalog.. msm na koga tačno i zbog čega da budem ljuta? Jedino na sebe zato što ne uspevam da se iskontrolišem i izdignem iznad situacije.
Uvek ima i onoga 'a zašto bi se uopšte izdizala iz bilo čega i izvodila neku mentalnu akrobatiku ako je moguće odmah u startu kliknuti sa nekom net ekipom i uživati u opuštenoj priči koja će biti rasterećujuća i lagana i kad sam u plusu i minusu.. to valjda i jeste svrha forumašenja '..
Pišem povremeno za jedan blog i bude posle diskusije i rasprava sa onima koji su reagovali na tekst.. Koliko god da se ne slažemo na kraju se ipak u miru objasnimo.. znači da nisam neka skroz naopaka i nadrk*na ženturača.. ovde mi međutim ništa ne uspeva..
Blokiranje inače nije moj manir.. pre ću se skroz prebaciti na neko drugo mesto ako baš hoću redovno da komuniciram ili pišem onlajn nego što ću ovde praviti blok liste.

E, pa zato i rekoh da mi forum nije kriv, ozbiljno doživljavam samo problem koji imam sama sa sobom i svojim reakcijama.A kako ne doživljavaš ozbiljno forum ako kažeš da se u 93% slučajeva osećaš kao "bezvredno zgaženo gomno"...?
Daj bre Žvrljo, prava si žvrlja
Jedno je forum a realni svet skroz drugo, kad sam u lošem raspoloženju ni ne dolazim ovde niti me zanima..
Pročitah nekad tamo tvoju raspravu sa onim umišljenim mangupom u pokušaju, sa njim sam i ja imala jednu od retkih rasprava ovde... Takvima je lek ignorisanje. Pri tom ni ja nemam nikog na ignor listi, ne koristim je. Takve samo kulirati, što se kaže pusti gomno da smrdi
Jeste suština foruma druženje i zezanje ali ima i čudaka koji su osakaćeni od humora i druženja već bi samo raspravu i krv.
Bilo je divnih forumaša koji su samo otišli bez pozdrava, neki ugasili naloge neki ne, najčešće iz sličnog razloga, zato kažem- pronaći teme koje ti odgovaraju, bežati od pdf Politika i Religija kao od Belzebuba, ne gubiti vreme vrteći jedne iste teme na Ljisu i eto, voila
Najbolji ljudi su na Svaštari i Igrama, to svi znaju![]()
Previše se opterećuješ... Ovo ovde je virtuelni svet, mesto za opuštanje, tako treba da tretiraš forum... Ako u reali svi ponešto moramo da istrpimo ovde ne moramo, zato i kažem da ignorišeš smarače i ne upuštaš se u raspravu. Pa i da dođe do rasprave, šta fali, dešava se.E, pa zato i rekoh da mi forum nije kriv, ozbiljno doživljavam samo problem koji imam sama sa sobom i svojim reakcijama.
Što se drugih podforuma tiče nemam volje da ih istražujem. Na osnovu elaborata brilijantnih karakteristika ljudi koji ovde pišu 'ajd sad majčin sine, budi ti na tom nivou.. eto, možda igrice samo dolaze u obzir..
Sa Religijom sam 'na vi', za Svaštaru nemam ekipu.. za Politiku mi ekipa ne treba i bila bih ko riba u vodi da tamo ne pišu baš ovi gore pomenuti genijalci i genijalke. Ni za Ljubav i seks nisam, u pravu si, iako onamo ni lj od ljubavi nema, nema doduše ni seksa.. ajd da ne pišem šta je po meni ono.
Sve na krstarici je generalno ili isuviše estradno, ili preterano, ili u osnovi loše orijentisano.. i sve staje u jednu reč: falš.
Ja nisam falš.. Ne kažem da sam sad nešto bolja ili lošija od drugih, ne, ne.. samo nisam falš.. svakome ko nije falš ovde je neudobno.. i eto korena svih problema..
Postoji lek. Postanem i ja falš. Počnem forum da tretiram kao poligon za 100% nerealnu za*ebanciju, prolažem najmasnije, prokinem da mi zezanje isklizne iz mog okvira, izađem iz sebe i postanem plod svoje mašte ili čega već. E, to je falš. Takva bih sigurno bila interesantnija za komunikaciju.
Ovako mi je uvek klackalica.. Kad sam ok zabole me za sve.. kad sam u minusu falš me beskrajno provocira i iritira i onda sam i sama ovde neprijatna i iritantna. Vrv ne objasnih dobro, isuviše sam umorna.

Razumem.. i svesna sam da je to na krstarici jedini logičan i razuman izbor, ali šta ću kad volem sve ozbiljno.. pogotovo ozbiljno opuštanje i ozbiljno zezanje.. To iz mene izvlači ono najbolje.. ovde sam ugl. nad*rkana neurotičarka.овде се опуштам и зезам
ништа не схватам озбиљно...
Istina.. kad si opušten piši, kad nisi nemoj pisati.. ili nađi mesto gde ti je ok pa tamo piši. Definitivno previše komplikujem..Previše se opterećuješ... Ovo ovde je virtuelni svet, mesto za opuštanje, tako treba da tretiraš forum... Ako u reali svi ponešto moramo da istrpimo ovde ne moramo

Ovo je najlepse za sada (za danas,,, jbdi,,,
,,,i najtamnija noć,,,zavrshi svitanjem ,,,
,,,imajte laku noć,,,i miran san,,,
)