Ja bih da izjavim

U nedelju uvece poso s kcerkom do Ljubljane..Plan je bio da vozimo po pola puta..jbg Umorio sam se tamo Pa smo stali kod kafane Stari Hrast...vise nisam mogao da vozim pa je nastavila ona do kraja puta...obavio sam preglede u tamosnjoj Kardiohirurgiji..i nista novo sve isto kao sto su rekli i u Zan Mitrev clinic.. samo sto odose 1000 eura.. no vredelo je cuti i drugo misljenje..Nazad sam morao da je oslobodim na jedno 4sata da odmori dusica malo..i opet nije spavala.. jbg

jbdi ,
Screenshot_20240228-181746-538.png

Што мање пишем овде, то сам мирнији.
Ово место је постало препуно људи отровног језика и поквареног карактера.
Искривљени погледи на свет и болесна жеља да се доминира царује овим местом.
Без кажњавања безобразлука и увођења културе дијалога ово место пропада.
Може да постоји још 100 година, али у нечему формата "Фарме" или "Задруге" не желим да учествујем.

Moram da izjavim, pa da vas pitam.

Malo je nedostajalo da iskritikujem jednog našeg novog pisca koga mnogi hvale u knjiškim grupama na Fejsu.

Još jednom sam pogledala sajtove IK i videla da je strani autor objavio svoj roman 2023. a ovaj naš 2019.godine.

Da li je u redu ako se naslovi knjiga stranih autora poklapaju sa naslovima knjiga naših autora i obrnuto?

Htela sam još nešto da izjavim, zapravo da pitam, ali...mislim da ću sama naći odgovor na pitanje. 🙂

jbdi ,
Moram da izjavim, pa da vas pitam.

Malo je nedostajalo da iskritikujem jednog našeg novog pisca koga mnogi hvale u knjiškim grupama na Fejsu.

Još jednom sam pogledala sajtove IK i videla da je strani autor objavio svoj roman 2023. a ovaj naš 2019.godine.

Da li je u redu ako se naslovi knjiga stranih autora poklapaju sa naslovima knjiga naših autora i obrnuto?

Htela sam još nešto da izjavim, zapravo da pitam, ali...mislim da ću sama naći odgovor na pitanje. 🙂
ma kradu i kopiraju jedno drugo

sutra je osmi mart..i opet uobicajeno..zet odabere restoran..ja svim damama pa i unuci od 6 godina poklonim ruze... meny..zna se unapred restoran..sto dalje od Skoplja to bolje... na izlasku opet te udari secanje u glavu...da mi je sve poznato od ranije..

Back