Ja bih da izjavim

jbdi,
,,,o domina supermoderatrixN , n, quam tranquillus tibi somnus sit,,,
,,,disciplinam, constantiam, assiduitatem et sinceritatem —
tot res pulchras,,,
,,,sed quid valent haec, cum duplex facies coronatur ut regina,,,
n , n 😜

ЈБДИ

Највећа илузија коју имамо је да смо битни.

Нисмо. Никоме и нигде, осим најмилијима.
Кад то схватимо, све гледамо другачије - баш онако како је одувек требало.

Хауг !!!
Соко је говорио...

Imam sjajnu ideju za biznis: Soba besa.
Iznajmim skladište, opremim ga raznim predmetima koje će klijenti da razbucaju. To je osnovni paket.

Nadograđeni paket podrazumeva izbor predmeta - oćeš porcelan da lupaš, tehniku, nameštaj...
Premium paket podrazumeva da biraš i čime ćeš da uništavaš - bejzbol palicom, motorkom, bacačem plamena itd.

Moj terapeut je kazao da je to idealan plan, ali da će to njega možda ostaviti bez posla, te se iskreno nada i veruje da će me pre toga on ostaviti bez sredstava da uopšte uložim u nju. :mrgreen:

Iznajmim skladište, opremim ga raznim predmetima koje će klijenti da razbucaju. To je osnovni paket.

Nadograđeni paket podrazumeva izbor predmeta - oćeš porcelan da lupaš, tehniku, nameštaj...
Premium paket podrazumeva da biraš i čime ćeš da uništavaš - bejzbol palicom, motorkom, bacačem plamena itd.

Moj terapeut je kazao da je to idealan plan, ali da će to njega možda ostaviti bez posla, te se iskreno nada i veruje da će me pre toga on ostaviti bez sredstava da uopšte uložim u nju. :mrgreen:
Interesantno..i Jope:think:

Исто да се другачије зове - већ постоји иначе ал' има ли неких текстова из медија који су критеријуми да се тако нешто уради и има ли ту пара.

Исто да се другачије зове - већ постоји иначе ал' има ли неких текстова из медија који су критеријуми да се тако нешто уради и има ли ту пара.
Slažem se da treba izmeniti naziv, ako već slična ideja postoji. Recimo, nešto poput Kreativno iskazivanje emocija u agresorsko-introvertnom maniru ili slično. :think:Čisto da se se kaže da je novo. :mrgreen:
Ne bih sumnjala da je isplativo, pa mi smo svi na ivici, a Fema fala Bogu imamo. :heart:

Back