Martin Cosca
Primećen član
- Poruka
- 666
Umoran sam kao pas lutalica. Migrena me *ebe celog dana, što više gutam tablete, sve mi je gore ... mislim da je najbolje da legnem pa .... vidimo se društvo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da li je pubertet prelazan 

interesantno...Ovaj dan se zove Introspekcija uzvraća udarac - kreiranje privatnog misaonog mučilišta.

Interesantno..i JopeImam sjajnu ideju za biznis: Soba besa.
Iznajmim skladište, opremim ga raznim predmetima koje će klijenti da razbucaju. To je osnovni paket.
Nadograđeni paket podrazumeva izbor predmeta - oćeš porcelan da lupaš, tehniku, nameštaj...
Premium paket podrazumeva da biraš i čime ćeš da uništavaš - bejzbol palicom, motorkom, bacačem plamena itd.
Moj terapeut je kazao da je to idealan plan, ali da će to njega možda ostaviti bez posla, te se iskreno nada i veruje da će me pre toga on ostaviti bez sredstava da uopšte uložim u nju.![]()

Исто да се другачије зове - већ постоји иначе ал' има ли неких текстова из медија који су критеријуми да се тако нешто уради и има ли ту пара.Imam sjajnu ideju za biznis: Soba besa.
Iznajmim skladište, opremim ga raznim predmetima koje će klijenti da razbucaju. To je osnovni paket.
Slažem se da treba izmeniti naziv, ako već slična ideja postoji. Recimo, nešto poput Kreativno iskazivanje emocija u agresorsko-introvertnom maniru ili slično.Исто да се другачије зове - већ постоји иначе ал' има ли неких текстова из медија који су критеријуми да се тако нешто уради и има ли ту пара.
Čisto da se se kaže da je novo.