Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sinoc sam zasanjala da me nesto gleda iz zida pokraj kreveta di spavam,vidi oci kako sjaje,prvo sam pomislila da je zmija u zidu,preletila sam u sekundi cili krevet do prozora,na kraju me to dok sam bizala preko kreveta u snu gledala zaba krastaca zelena..kad sam stigla do prozora odmah sam se probudila pa rekla samo sanjam....
KAsno sam večerala, sada mi se jede hleb, puter i džem od kajsija.
Nisam normalna, 1 sat iza ponoći, još sam budna, a neću se zaustaviti na jednoj mazi
Stavio sam za alarm da me budi Morgan Frimen i Tramp.Urafio oreko aplikacije AI grnerator njihov glas na srpskom.Uhvatio sam ta par pokusaja besplatno srecom
Umesto kise sad duva neki jak vetar i tako ce celu nedelju.Vetar na 34° vetropichina...
Vise mrzim to nego bilo sta tj vetar na 34° i to ceo dan pa i rano zorom ujutru...
Izgore planina a od kise ni traga plus duva vetar ko lud na 32°.
Vanredno stanje na Staroj planini ii pozar se siri nenormalnom brzinom.Ugrozena sela i domacinstva.Bice ovde ludilo za pamtiti...
Danas sam ceo dan bila skroz bezveze.
Valjda nisam izlazila sa foruma, što nije dobro!
Imam dosta obaveza, sve ih nekako uspevam odložiti, forum mi oduzima dosta vremena a ne pokušavam da se obuzdam.
JBDI
nesporazum za nesporazumom
borba za borbom
umor za umorom pre svega mentalni
moram da stavim sebe na prvo mesto
a takodje sto je pre mogucce i da odem na godisnji odmor...