Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da se spremam da još malo izbrišem ovaj forum nalog i napustim kao da me nije bilo jer moje poruke se brišu i opominju iako ne vredjam i ne provociram dok se nečije koje su pet puta hore od moje ostavljaju na moj račun i štetu.
Žalim se moderaciji zbog par uhoda koji prate sve što pišem i ignorišem a kad be ignorišem ja dobijem opomene za vredjanje...
I zašto te uhodr me prate i provociraju i na moje teme i komentare, samo i isključivo čisto i tačno zato što ne podržavam sns i nepomenika i zato što mislim da im je sistem truo...
To ne znači da dolaze na moje teme te neke uhode koje imaju previše višak vremena da mi oblate konstantno komentare i teme pa i one koje nemaju veze sa njima plus u slučajevima čiste bepravde prema prirodi i bez neke izražene politike da vredjaju i provociraju i prave sprdnju i svadju,toksičnu atmosveru i komentarisanje.
Sto puta sam rekao da mi se ne obraćaju i prijavčjivao moderaciji!