Ja bi yebo, ali mi se neda

Jel su vama dosadile starije? Meni nisu zato sto su starije, nego zato sto su sve prejahane jakare. I onda bi ja torbao, ali mi prodje kroz glavu koliko je ta kita promenila i onda nekako sve odugovlacim dok na kraju ne odustanem. Jel se i vama to dogadja?

to Sinnke nije u skladu sa temom kako si provalio da si najbolji,
znači da se plašiš da će ta neka prejahana da te ispali kao isprdak i pošalje po sladoled :) )))

Jel su vama dosadile starije? Meni nisu zato sto su starije, nego zato sto su sve prejahane jakare. I onda bi ja torbao, ali mi prodje kroz glavu koliko je ta kita promenila i onda nekako sve odugovlacim dok na kraju ne odustanem. Jel se i vama to dogadja?

Nek si ga rekao, kome se ne svidja neka pati i ljubomorise.
Nego mi nije jasno, sto im smeta, do malopre su balavile na drugoj temi zbog mladica 20 godina mladjih,
a da evo jos balave, a one mladje za ferarije.
Bice da nema ko ni da svrati, pa pate, doduse ni ti nemas srca za ove matore i ruzne koje se kresu po budzacima.

to Sinnke nije u skladu sa temom kako si provalio da si najbolji,
znači da se plašiš da će ta neka prejahana da te ispali kao isprdak i pošalje po sladoled :) )))

Gresis bato. Ja sam imao te strahove samo dok prvi put niam torbao, a cim jesam vidio sam da nemam razloga za brigu. Mene nikad ni jedna nije odyebala, tako da se to u buducnosti i desi, znao bi da je problem u njoj.

Poanta je na tome, da mogu dobiti nesto sto nije za moj ud, odnosno nekakvu infekciju ili problematicnu i isfrustriranu zenu.

Ne..jel skoro i ne karam to..
nista starije od 80tog godista,osim ako nije bas vrh,vrhova,,

Back