Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ako on to njoj kaze, kakva god da bude njena reakcija, znajte da vam ne gine bar deset novih tema na Krstarici a na konto tog dogadjaja. Pa vi sad njega lozhite josh malo.
Ako on to njoj kaze, kakva god da bude njena reakcija, znajte da vam ne gine bar deset novih tema na Krstarici a na konto tog dogadjaja. Pa vi sad njega lozhite josh malo.
Možda da joj kažeš nešto suptilno, da ne bude klasično muvanje, npr "Ti si tako slatka i lepa, voleo bi da moja buduća devojka bude kao ti" :razz: (dobro, ovo sam kopirala iz američkih filmova uz male modifikacije, ali bi moglo da prođe)
Možda da joj kažeš nešto suptilno, da ne bude klasično muvanje, npr "Ti si tako slatka i lepa, voleo bi da moja buduća devojka bude kao ti" :razz: (dobro, ovo sam kopirala iz američkih filmova uz male modifikacije, ali bi moglo da prođe)
Mdada, ovaj forum definitivno ne bi bio to što jeste da nije Ace. Aca je dar sa neba, on je svetla tačka ovog sumornog okruženja i mislim ovo što sam rekla :shock:
Ništa me ne oraspoloži kao njegove teme
1 - onda posle mozes da kukas kako ne znas sta ti bi:
a) ako joj se svidelo - eto ti riba,
b) ako joj se nije svidelo - vadi se na piTJe i ostajete drugari,
Priznaj joj, razumece... ako isto vec nije osetila. Moguce je i jedno i drugo ali samo ISKRENO. Ne dozvoli da sama sazna bice bolnije. Prosla sam kroz to...