Ja 194 ona oko 160

E vako ljudi ima jedna devojka koja mi se mnogo svidja znaci svaki put kad je ugledam poludim srce pocne da mi lupa ko ludo samo sto ne prsne, ali je problem sto sam ja 194 a ona oko 160 i mislim da ne bi imao sanse kod nje samo zato sto sam 35 cm visi od nje :( :( :( :( :( ali ipak da vas pitam sta mislite jel ima neke i kolike sanse da nekako budemo zajedno????? (ovo pitam iskljucivo devojke koje su oko 160 da mi kazu da li bi njima smetalo ako je decko 194) sta bih dao da sam par cm nizi :( :( :( :( :(

Male zene vole velike muskarce. Znaci 30 cm razlike minimum! :P

E vako ljudi ima jedna devojka koja mi se mnogo svidja znaci svaki put kad je ugledam poludim srce pocne da mi lupa ko ludo samo sto ne prsne, ali je problem sto sam ja 194 a ona oko 160 i mislim da ne bi imao sanse kod nje samo zato sto sam 35 cm visi od nje :( :( :( :( :( ali ipak da vas pitam sta mislite jel ima neke i kolike sanse da nekako budemo zajedno????? (ovo pitam iskljucivo devojke koje su oko 160 da mi kazu da li bi njima smetalo ako je decko 194) sta bih dao da sam par cm nizi :( :( :( :( :(

Nisam jedna od devojaka koja je visoka 160,ali dajem sebi za pravo da dam komentar.
Super je sto si visok,to je velika prednost,bas zato sto nisu sve devojke visoke 160,tako da uvek imas izbora...
Da sam ta od 160,na tvoju visinu bih gledala kao na "dar"...pazi,ima tu dosta prednosti...ali ne bih sada da vulgarisem :lol:

Brate, chim ti na forumu pitash jel moguce neshto, ja ti odma kazhem da nemash shansi... Ako ne promijenish stav i ne budesh sigurniji u sebe, nishta... I ne zaboravi, nisi ti previsok, ona je niska ;)... ja imam preko 2 metra i nikad mi nije predtavljalo problem, nimalo...

e da ne znam da li mislite da je mnogo 194 on i 160 ona. Ali opet 160 mi je negde malo povise grudi i ja mislim da bi bilo bas cool kad bi onako dok stojimo naslonila glavu na moje grudi i zagrlila me (i naravno ja nju) onda polako da spustam moju glavu na njenu glavu dok je naslonjena na mojim grudima i da je stegnegnem u zagrljaj i da u toj poziciji ostanemo satima, zato se valjda uvek i zaljubim u neke mawe.

Aha, sad te razumem.
Isprva nisam bila sigurna, ali sad razumem :]

ali ako ona nosi stikle 10-12 cm ondak nije tolko opasno. a sta mislis d aje ona visa od tebe, elbi ti to bilo bolje:P

joj kako je danas mazila neku njenu drugaricu po kosi awwwwwwwwww sto mene nece onako da mazi. Joj boze ubicu se, kako je ona lepa aaaaaww ako budem video nekog da je dira ubicu ga, ona je samo moja i nicija vise. ona je nalepsa devojka nasvetu, njena kosa je tako lepa i meka, njoj treba neko koce da je cuva, mazi i pazi, njoj definitivno trebam ja :eek:

Da li si ti kuce sa nekim hair fetisom?
Priznaj!

Ma nema vam sanse, nikada necete moci da izvedete 69, mada da je malo niza mogla bi da ti popusi stojeci. Tako da trazi ili nesto nize od 155 ili preko 180

nije problem, al ako i bude problem postoji puno stepeništa...
...takođe, nabavite ribarsku stoličicu...onu portabl, što je zgodna za poneti...

Rekla sam da ne podnosim visoke osobe, a sada cu reci i zasto. Ne znam ko je to provalio da je neko ko je visok, odmah i zgodan. Kada neka domacica opisuje muskarca kaze: "Zgodan, visok, bla, bla, bla.." Ja jos nisam srela nekog preko 188 cm, da je zgodan. Moze on da izgleda kao da je izasao iz teretane, ali to je meni tako nezgrapno i trapavo bice, kao medved, neki grmalj. A kada pocne da igra na splavu, jao Boze sacuvaj, kao medved. Odvratno. Moj sadasnji decko je visok oko 175 cm, kao i ja. Ne smeta mi. Idealno mi je do 185 cm, i nekako do 188 cm, sve preko toga mi je kao Lurch ili Frankenstajn.

Back