J-Music

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
j-rock, j-pop i sva j-muzika je ZAKON
ja sam pocela da slusam kada sam gledala jedan od mojih prvih animea -fullmetal alchemist [pocela sa nanom kitade koju i dalje obozavam].

preporucujem:
nana kitade
YUI [neko rece da je voli - svaka cast, i ja je volim hehe]
yunna younha [ona je u stvari koreanka... svi je znamo iz 3. zavrsne teme za bleach :)]
anna tsuchiya
ayumi hamasaki
miyavi
asian kung-fu generation
the gazette
dir en grey
alice nine
on/off
l'arc~en~ciel [gde njih da zaboravim]
12012
UVERworld [neko ih isto pomenu... radili 2. uvodnu temu za bleach]
gackt

a sto se tice ovih sto zapljuvavaju j-muziku... who cares. vazno da se vama svidja.:)

j-rock, j-pop i sva j-muzika je ZAKON
ja sam pocela da slusam kada sam gledala jedan od mojih prvih animea -fullmetal alchemist [pocela sa nanom kitade koju i dalje obozavam].

preporucujem:
nana kitade
YUI [neko rece da je voli - svaka cast, i ja je volim hehe]
yunna younha [ona je u stvari koreanka... svi je znamo iz 3. zavrsne teme za bleach :)]
anna tsuchiya
ayumi hamasaki
miyavi
asian kung-fu generation
the gazette
dir en grey
alice nine
on/off
l'arc~en~ciel [gde njih da zaboravim]
12012
UVERworld [neko ih isto pomenu... radili 2. uvodnu temu za bleach]
gackt

a sto se tice ovih sto zapljuvavaju j-muziku... who cares. vazno da se vama svidja.:)

Slusas Maximum the Hormone?
(I ja obozavam FMA)

ne slusam ih, znam da su radili 2. uvodnu temu za deathnote... [nisam bas fan growlanja ili kako se vec naziva takav stil "pevanja"] ;)
hehe, ++++ for being a FMA fan :)
nameravala sam da skinem nesto od gilgamesha [girugamesha, tj. xD]... imate neke preporuke [nesto sto lici na alice nine... njih od skoro slusam i mnogo mi se svidjaju].
i da, mislite li da je vecina visual kei bendova slicna?

ne slusam ih, znam da su radili 2. uvodnu temu za deathnote... [nisam bas fan growlanja ili kako se vec naziva takav stil "pevanja"] ;)
nameravala sam da skinem nesto od gilgamesha [girugamesha, tj. xD]... imate neke preporuke [nesto sto lici na alice nine... njih od skoro slusam i mnogo mi se svidjaju].
Imaju mnogo mocnih pesama
Kao sto je
Kyoukatsu

Obozavam FMA posebno Envy,evo kad sam skoro bila u Londonu kupila sam si Ed plisanu igracku!WEEe!!

envy, lol, ja obozavam lust [nisam lez, ali je kao lik savrseno odradjena]... i greeda :) zao mi sto ih oboje ubishe. haha plisana igrackica ed... covece, ko bi rekao da to prave... xD
odoh sad da pogledam ove linkove sto si mi dala. arigatou :)

envy, lol, ja obozavam lust [nisam lez, ali je kao lik savrseno odradjena]... i greeda :) zao mi sto ih oboje ubishe. haha plisana igrackica ed... covece, ko bi rekao da to prave... xD
odoh sad da pogledam ove linkove sto si mi dala. arigatou :)

Ma ja obozavam sve te grijehe.Lust mi je ono bas gotivna i plakala sam kad je crkla.Greed je isto cool ali mi je Envy ono bas najmocniji.(Jel' to on nosi suknju ili suknju sa sorcem zato sto sam se bas nasmijala u onoj epizodi kad su bili u petoj labarotoriji ili sta vec pa ono Envy cucnuo ispred Eda a ja sam ono"Ustaj vidi ti ispod suknjice!"

Naravno da su slicni, ista vrsta muzika.......... A Girugamesh......... Probaj Shadan, ta mi je omiljena sto se njih tice...............
Probaj An Cafe- Escapism, i Cherry, dobre su takodje.........
Btw, alice nine. rules!!!!

Da ne bih otvarao zasebnu temu otvoriću ovde.
Već se gore u temi pominje Maximum The Hormone.
Ali evo još jednom ali malo detaljnije.

Japanska Heavy Metal grupa sa dosta specifičnim ali tvrdim zvukom.

maximum_the_hormone.jpg

Glavni idol ove grupe se može videti na majici gitariste. Hell Yeah, Go Pantera! :mrgreen:

Par mojih omiljenih pesama.

What's Up People?

Zetsubou Billy

Maximum 21st Century

Stay Heavy! :mrgreen:

393662.jpg

Back