lepa_bez_sminke
Primećen član
- Poruka
 - 629

Боже мој, па што неку тамо вући за рукав да негде оде кад има неких које хоће да иду и то уз осмех? Па нисам још спао на то да морам да молим за нешто.. : ))
bolje ja vas sve da zovem, ja sam sa Romanije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боже мој, па што неку тамо вући за рукав да негде оде кад има неких које хоће да иду и то уз осмех? Па нисам још спао на то да морам да молим за нешто.. : ))
bolje ja vas sve da zovem, ja sam sa Romanije![]()
obom.Боже мој, па што неку тамо вући за рукав да негде оде кад има неких које хоће да иду и то уз осмех? Па нисам још спао на то да морам да молим за нешто.. : ))

obom.
Ne slazem se s tobom.
Te koje idu bez pogovora i jos uz osmeh....phhh! ne obecavaju mnogo, samo ces se smoris.
Jedva ces da cekas kako da ih se resis![]()

Сморићу се и овако, мсм реално ретко кад се не сморим, ево не знам шта та нека треба да понуди да се не бих сморио, па кад је већ тако онда се и не смарам много са тим.![]()
nja es ti mlogo zabavan?
Сморићу се и овако, мсм реално ретко кад се не сморим, ево не знам шта та нека треба да понуди да се не бих сморио, па кад је већ тако онда се и не смарам много са тим.![]()

Pa msm...ako ides sa predubedjenjem da se smoris, onda ce tako i biti.
Nego, sto veli koleginica iznad i ispod, sta nudis?![]()
to su ozbiljne pretnje njenoy pitzki![]()

da li ste skloni izvlačenju iz konteksta nečijih reči, radi okretanja priče u svoju korist...?
misim naravno da niste, al eto ipak da pitam...
da li ste skloni izvlačenju iz konteksta nečijih reči, radi okretanja priče u svoju korist...?