Извињење..

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Овако, мени неописиво иде на ку*ац реч ''извини'' када партнер нешто усере.. И генерално ми та реч иде на .. јер знам да реално 80% њих и није жао, него ето каже извини и као то је то.. Мсм шта ја имам од тог извини? Је л' може са тим извини да се врати време или нешто слично?

У ком сте ви фазону што се тога тиче?

jedna cura sa kojom sam bio me je naucila da se nikad ne treba lazno izviniti...zato sto:
1-to je laganje,ako je neiskreno
2-ako ne mislis a kazes,to je gazenje ponosa/papucarenje

tako da ili priznaj ili cuti...ende!

Овако, мени неописиво иде на ку*ац реч ''извини'' када партнер нешто усере.. И генерално ми та реч иде на .. јер знам да реално 80% њих и није жао, него ето каже извини и као то је то.. Мсм шта ја имам од тог извини? Је л' може са тим извини да се врати време или нешто слично?

...rec izvini se koristi u puno razlicitih prilika i razloga ali vidi se na licu coveka kada iskreno kaze izvini a kada glumi,naravno to je svar tolerancije koja mora biti obostrana...
....koristim je kada osetim da treba da se iskupim zbog necega i u druge svrhe je ne koristim...

Gresim ja, gresi on.

Izvini je okej ako je iskreno.

Ako je to izvinicu-se-da-te-otkacim-i-preskocim-svadju izvinjenje, a to se lako prepozna u dugim vezama kad se dvoje dobro poznaju, onda ide na nerve i bolje da neko nista ne kaze, nego da se izvini preko volje.

Prihvatam to kad je zaista od srca, kao sto i ja ponekad zabrljam, pa volim da budem saslusana i mahnem belom zastavicom.

Ne volim tu rec i trudim se da ne ucinim nista zbog cega bih se
posle izvinjavala..a to ocekujem i prema meni.,.nemoj da me povredis ..
useres nesto pa posle da mi se izvinjavas..mislim da je rec izvini postala
formalnog karaktera retko ko je izgovara a da tako i misli..

dobro

mislim, mnogo volim savrsene, nepogresive ljude koji nikad nisu u situaciji da pomisle da se izvine;)
svaka cas` al sam *** obicna osoba daleko od savresene:zzima:

Ја ако повредим некога, то сам урадио зато што сам ишао до циља а он је случајно био ту тј несвесно, или свесно идем на то, и какво онда извињење долази у обзир ајде ми кажи?

И није проблем рећи извини, него колико њих заиста тако мисли, а колико њих те скида са ку*ца тек тако?
И шта доноси то извини? Као биће ми боље ако ми каже извини? Или штета неће бити направљена?

Ја ако повредим некога, то сам урадио зато што сам ишао до циља а он је случајно био ту тј несвесно, или свесно идем на то, и какво онда извињење долази у обзир ајде ми кажи?

И није проблем рећи извини, него колико њих заиста тако мисли, а колико њих те скида са ку*ца тек тако?
И шта доноси то извини? Као биће ми боље ако ми каже извини? Или штета неће бити направљена?

dobro, objavi svima na gusto kucanoj strani ali krupnim slovima da ti se nikad ne izvinu da im ne prospes zube i lepo svima :deda:

Jesam ja licimjeran covjek, ako nekomstanem na patiku, i kazem izvini, a nije mi zao sto sam mu stao :hahaha:

Ето конкретно и тај пример, када неко стане на ногу некоме ко је слабији од њега у 80% случајева ни не каже извини, а када стане некој грмаљчини иде оно извини са кезом у фазону рашири анус да уђем лагано... Дакле извини је данас постала реч која се користи да би избегао сра*е или батине а не зато што ти је жао..

mnogi ljudi i kad priznaju gresku i traze oprostaj npr ocekuju da ce se nakon toga sve vratiti na pocetnu tacku ..onu pre pocinjene greske
cak i kad je izvinjenje srdacno prihvaceno stvari idu dalje..

,,izvini" je skroz ok, ako nije uvek za istu stvar-nebrojano puta ponovljenu, tada nema svrhu, ni značaj.

Back