IZVINJENJA -srpska politika !?

Meni je pun k** priča o "Oluji" i "Bljesku" kao etničkom čišćenju.Halo to nije bilo bez dozvole Eu i Amerike. Al nekima to neće doć do mozga. Naime to je vaša istina pa što bi je mjenjali. Mislim da se Srbi rađaju sa mržnjom na Hrvate i odgajaju se tako.
:shock::shock::shock:
E, srećo moja, toliko ste opterećeni srbima. Mi se rađamo sa totalnim nehebavanjem vas. Kad ste vi upitanju, naš komentar je: ''ko ih hebe'' i nastavljamo dalje, ne primećujemo vas. Vaša mržnja je u pitanju. Pogledaj samo koliko je vas usraša na srpskom forumu. Raširili ste se k'o epidemija. Šta ćete ovde, ko vas je zvao da nam drobite o vašoj dobroti, nevinosti, poštenju. Neko od nas i ode na vaš forum ali na kratko.... vidi odmah kakvi ste i....'zamoča vas'. A vi, preselili ste se ovde. I meni je pun ku**c - vas. Ajde lepo, u pm....lijepu vašu.

Blago vama vi se nemate za što kajati.Predbacuješ mi nešto a sve ono što su tvoji napravili je prihvatljivo i opravdano. Vi ste izabrani narod,. samo ne znam za što toćno.Ide li to u tvoj ograničeni mozak?Ne ide kao ni većini Srba čini mi se.
Jesmo izabrani. Zašto se celokupan svetski poredak, međunarodno pravo, UN, povelje, konvencije.....krše baš u Srbiji? Ne razumeš ti to srećo. Idi lepo ta tupsonov koncert i obuci onu crnu uniformu.....sigurno ti lepo stoji.

Blago vama vi se nemate za što kajati.Predbacuješ mi nešto a sve ono što su tvoji napravili je prihvatljivo i opravdano. Vi ste izabrani narod,. samo ne znam za što toćno.Ide li to u tvoj ograničeni mozak?Ne ide kao ni većini Srba čini mi se.

ja pričam o bljesku, oluji, Jasenovcu ........sve je to neprihvatljivo...........šta sam to naveo da je prihvatljivo što su moji napravili????
osuđujem svaki zločin bez obzira na nacionalnu pripadnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Srbi jesu izabrani narod ako ni za šta drugo ,onda zato da Hrvati imaju na koga biti ljubomorni:lol::lol::lol::lol::lol:
"pukla" si idi odmori se nemoj više da lupetaš nećeš primiti platu ......:heart::heart::heart::heart:
prošli avatar ti mnogo bolje stoji........:heart:

Ne sjećam se da su se Srbija izvinila za napadanje Hrvatske? A možda mi je to promaklo.

A da se setiš da Srbi nisu više NI JEDAN metak ili granatu uputili prema Hrvatskoj NAKON međunarodnog priznanja RH!?
Nakon toga, Srbi su se SAMO Branili od raznih akcija tipa Medački Džep itd itd......Usput, ovih dana se sudi negde nekima baš za tu akciju:D

Sada ćeš, ili nećeš: 'Sramota, Srbi nas napali a Hrvatima se sudi.......'!?:D:D

Kolko su ustaše poubijali ljudi po logorima toliko ste i vi približno što klanjem,što logorima,a što bombardiranjem i ostalim vojnim akcijama.I sve to u pet godina.

Ne lupetaj!
Čak ako i prihvatimo za Jasenovac onih sramotno malih 90 000 što neki uzimaju kao istinu, daj se seti koliko je ljudi ukupno poginulo, svih naroda, znači i Srba, u RH od 91-e do 97-e!? Kažu oko 10 000!

A vi kao niste provodili etničko čišćenje na teritoriju koji ste smatrali "svojim".Niste tjerali Hrvate iz Srbije,bili ste fini ko prema zarobljenim Njemcima u WW2.Ti Gulliver stvarno imaš mali mozak u koji trpaš ono što ti odgovara.

Nije ti sumnjivo da ti 'proterani' Hrvati iz Srbije NE traže povratak na svoja ognjišta, ili barem svoje imovine!?:D
Ili se nije radilo o proterivanju?

a vas najmanje pet puta vise...
ako ste za Oluju, onda je vec jednom izvedite, umjesto sto stalno kukate...
rijesite stvar za 3 dana, kao i mi, i za to vrijeme svijet nece ni primjetiti da ste nesto ucinili, a kamoli reagirati...
a meni se cini da ste vi virtualni junacine rade pridrzavate one cetnicke "spremte se, spremte se..." i nikako da se spremite..

Srbi su već jednom to i napravili 99-e!
Moći će opet, i to sledeći put će biti mnogo krvavije!

1. Srbi su branili granice Austrougarske od Turaka. Upravo na onim delovima "hrvatske", gde je bilo najvise etnickih ciscenja u poslednja dva rata. Kada je moc Turaka krenula da opada, Srbi postaju ravnopravni gradjani monarhije. Ko se najvise bunio protiv toga?

2. Srbija postaje nezavisna drzava polovinom 19. veka, dok je Hrvatska u sastavu Austrougarske.

3. U prvom svetskom ratu Hrvatska ratuje na strani Austrougarske i Nemacke. Italija menja stranu polovinom rata. Posto je na strani pobednika, polaze pravo na teritorije drzava koje su na strani porazenih, zahteva delove Hrvatske.

4. Srpska vojska oslobadja celu Srbiju od Austrougara. Takodje oslobadjaju Bosnu i delove Hrvatske u kojima su ziveli Srbi. Odjednom su Hrvati za Jugoslaviju, srpska vojska oslobadja ostatak Hrvatske i Slovenije. Time je Italija sprecena da uzme deo Hrvatske.

5. Hrvatska opet u drugom svetskom ratu stupa na stranu sila osovine. Vrsi etnicko ciscenje nad Srbima. Naravno, kad su Nemci poceli da gube, Hrvati se pripajaju ideji o komunistickoj Jugoslaviji.

6. Tito cini sve da rasturi Srbiju. On je prodao Kosovo siptarima, prisilno raselio veliki broj Srba sa njihovih ognjista. Srbi su bili jedini Jugosloveni, svi ostali su znali ko su i sta su i samo su cekali priliku za prekrajanje granica.

7. Dolazi do rata devedesetih. Hrvatska proglasava nezavisnost, opet uzima veliki deo Srpskih teritorija, na kojima vrsi etnicko ciscenje. Po kom se to zakonu Hrvatska koju je Srbija oslobodila 1918, toliko povecala?

A nemojte zaboraviti braco Hrvati, da niste usli u Jugoslaviju 1918, bili bi sada Italijani, Austrijanci i Nemci. Tako da dolazimo do velikog apsurda, da Hrvatska svoje postojanje duguje upravo Srbiji. Uvek se NDH formira na krvlju Srbije.

Kao sto vidite ja nisam izneo ni jednu rec mrznje, jer ja ne mrzim nikoga. Isto tako vecina Srba ne gaji mrznju ni prema kome. Ne zelim da tvrdim ni da Hrvati imaju urodjenu mrznju prema Srbima, kad odem u Zagreb videcu svojim ocima, pa cu na osnovu toga doneti svoj sud.

Samo zapitajte se vi, dokle cete kvariti svoj jezik, jer narod bez jezika, prestaje da bude narod i gubi se u bujicama vecih i jacih naroda. Kako moze neko da se odrekne svoje reci prijatelj i da uzme tudju friend? Kako sve sto je bilo pravilno u tom jeziku pre samo dvadeset godina postaje nepravilno?

Bozija pravda je uvek bila na nasoj strani, jer nas Bog ne trazi krstaske ratove, nasa vera se brani lubavlju a ne ratom.

Back