A zasto Mesic ima bradU![]()
vjerojatno zbog toga sto mu je zena Srpkinja...
a mozda je i smatra elegantnom...
a, bice vise da je ono prvo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto Mesic ima bradU![]()
vjerojatno zbog toga sto mu je zena Srpkinja...
Znači i tvoj muž ima bradu...al' ne vredi mu ništa,kad imaš i ti.vjerojatno zbog toga sto mu je zena Srpkinja...

Idemo nazad...Srbi iz Krajine i Slavonije su osvajali tuđe,došli u Hrvatsku samo zbog toga i napali ''poštene'' Hrvate.ja se sjecam...zbog pokusaja osvajanja tudeg...
Znači i tvoj muž ima bradu...al' ne vredi mu ništa,kad imaš i ti.![]()
@ Dikane
samo izvinjenje nije dovoljno...
katarza, kako je rekao Mesic
Ima višak na nezgodnom mestu(za ženu).Mislis da ima i gornju i donju![]()
Ima višak na nezgodnom mestu(za ženu).

Ja bih preporučio gosp. Mesić da doživi katarzu, ako je moralno sposoban za to.
To se i onako radi na ličnom planu.
Što se tiče država one mogu da imaju politiku, pa i onu u kulturi, obrazovanju, medijima ...
Srbija (i njeni građani) ne umišlja da je ikakav div na Balkanu, već je u zadnjih 20 godina non-stop u političkoj krizi. (raspad Jugoslavije, ratovi, ekonomska kriza, sankcije, problem Kosova, tranzicija...).
Dok god traju politički i ekonomski problemi u Srbiji, biće ovako...
A to nećemo rašiti nikakvim moralisanjima, za koje običan čovek u Srbiji ne daje pet para.
Ne bi naravno...''Bljesak'' ili ''Oluja'' bi bili primenljivi i na šiptare.Jedini je problem što ih ima 1,5 miliona na Kosovu.[/B] ali nase ponasanje nebi ni dovelo do slicnog problema
Pa kad bi pisala objektivnije komentare,ja ne bih komentarisao sarkazam,cinizam i ironiju,nego tvoje komentare...ali ti to znaš,pa vidi.karlito,slavka
argumenti i komentari su vam super...
i zbog toga vi ovako lijepo radikalski osvajate svijet, sacuvate kosovo, udete u Eu...itd
Ne bi naravno...''Bljesak'' ili ''Oluja'' bi bili primenljivi i na šiptare.Jedini je problem što ih ima 1,5 miliona na Kosovu.
...i šta onda da se kaže?a meni se cini da ste vi virtualni junacine rade pridrzavate one cetnicke "spremte se, spremte se..." i nikako da se spremite..

Tacno. U Srbiji se itekako prica o srpskim zlocinima, neki to ne vole da cuju, ali ja mislim da je dobro znati takve stvari. U Hrvatskoj, koliko znam (ispravite me ako gresim), toga nema. Ne zato sto nije bilo zlocina (evo, slavonija malocas priznade da je neovisnost stecena etnickim ciscenjem), vec se o tome ne govori. U svetu nije nepoznata cinjenica da bi Tudjman dobio kartu do Haga da nije umro, kao i za
zlocine koje su cinili Hrvati, i Bosnjaci... Ali CNN nije bio posebno zainteresovan za takve stvari.
M. Jergovic je jednom prilikom rekao da Hrvatskoj nedostaje "Ceda". Licno mislim da je takav smrad dovoljan jedan na svetu, a i previse, ali mislim da je potrebno neko krilo koje ce ukazivati na hrvatske zlocine, malo edukovati ljude kojima su mediji ispirali mozak.
A zašto ne preskočite malo nas,i nastavite da gledate CNN?...doduše,ima i kod vas ljudi koji umeju da misle i razgovaraju,ali to nisu oni koji ceo dan prate latino serije i CNN.Otkud ti sad to.Ono što vi smatrate etničkim čišćenjem to su bili ekstremi,al to vam očito nije jasno. Kao da bi Amerika i ostale države odobrile "Oluju" i "Bljesak" kao etničko čišćenje. Prije je to bilo četničko čiščenje.O kojim se to srpskim zločinima priča mislim od strane samih Srba? Nije mi to uopće poznato. Ne boj se Hrvati znaju za sve svoje zločine dok vi svoje skrivate pod tepih.

Otkud ti sad to.Ono što vi smatrate etničkim čišćenjem to su bili ekstremi,al to vam očito nije jasno. Kao da bi Amerika i ostale države odobrile "Oluju" i "Bljesak" kao etničko čišćenje. Prije je to bilo četničko čiščenje.O kojim se to srpskim zločinima priča mislim od strane samih Srba? Nije mi to uopće poznato. Ne boj se Hrvati znaju za sve svoje zločine dok vi svoje skrivate pod tepih.
Videćemo posle suđenja hrvatskom vojnom vrhu u Hagu, šta Amerika misli o tome...
Pošto je Hag sud pod velikim uticajem USA:
Videćemo posle suđenja hrvatskom vojnom vrhu u Hagu, šta Amerika misli o tome...
Pošto je Hag sud pod velikim uticajem USA: