svima koje sam nekad uvrijedio. Uzivo ili na forumu.
Izvinite!
Izvinite!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe nisam nikad uvrijedio? Ako jesam, izvini.bog ti dao zdravlje
ni ti mene
ne kapiram brate. ahahahahah a da kapiramIzvinjavam se svima koje nisam uvredio, i pored sveg truda ne postiže se.
ukapirao sam zajebantu i musko sam znaci pglu a ne paglu se kazeŠta da ti kažem, paglu si.
---
Ali bar sad ne moram više i tebi da se izvinjavam.
Kusi puracsvima koje sam nekad uvrijedio. Uzivo ili na forumu.
Izvinite!
Slobodno me vrijedjaj. Prihvatam sve uvrede kao VucicKusi purac
Što to radiš sebi druže, ovde su ti svi stoka, možda 2% normalnih u koje ni ja ne spadam. I bez izvinjenja će ti opet izdizati živce i prepucavati se sa tobom.svima koje sam nekad uvrijedio. Uzivo ili na forumu.
Izvinite!
Мене не може нико увредити. Чим неко напише нешто лоше, искулирам то зато што то није стварност, то је нечија пројекција како мене види.svima koje sam nekad uvrijedio. Uzivo ili na forumu.
Izvinite!
Pa sve je uredusvima koje sam nekad uvrijedio. Uzivo ili na forumu.
Izvinite!
Sta 40, ja sam isto mislila i za one od 30....rekla bih: eheee, taj ima preko 30 godina.izvinjavam se svima onima koji su imali 40 godina , a ja sam ih smatrao za matore , kada sam ja imao 20 godina
Zašto sebi uopšte dozvoljavaš luksuz da ti izdiže živac tamo neka nebitna osoba u tvom životu?Što to radiš sebi druže, ovde su ti svi stoka, možda 2% normalnih u koje ni ja ne spadam. I bez izvinjenja će ti opet izdizati živce i prepucavati se sa tobom.
zato sto imam jako kratke zivce pa onda uzvracam duplom merom.Zašto sebi uopšte dozvoljavaš luksuz da ti izdiže živac tamo neka nebitna osoba u tvom životu?
Uzvratiš mu istom merom ili jednostavno izignorišeš ali bez nervoze jer sa jednim klikom na x svi mi nestajemo![]()