Izviniti se ili ne?

Jel se vama gadi kad vam se izvinjavaju ljudi?

Ne gadi mi se.
Ako nekog nekim slučajem uvredim to je prva greška. Druga, još veća greška bi bila da se ne izvinem.
Zato se treba izviniti, a šta će taj s izvinjenjem uraditi nije moj problem.
Ako je realan čovek prihvatiće i teramo dalje. Zajedno.
Ako je plačipitchka od čoveka opet teramo dalje ali svako na svoju stranu. :)

Zašto bi mi se gadilo. Ok mi je izviniti se, od srca, oprostim ako mogu, ako ne, onda jbg, ali opet cenim izvinjenje. Mnogo mi je gadnije kad znaš da si nekog uvredio i povredio ali kao ti si sad neki hodajući preponos kojem ne pada na pamet da se izvini. Naučila sam da takvi ljudi treba da se izbace iz života momentalno.

Ja nemam taj trip dal folira kad se izvinjava
Nego mi se gadi da kad se si se vec posrrao sta se sad pravimo da ne smrdi, kazes izvini i ja kazem sta? Nema veze preskocicemo ovo gowno, i tako cemo svako koje pokakis?
Hbg ja ne funkcionisem tako
Ne mogu da kazem ma ok ne smrdi nista
Lansiram odjeb

Ne mislim na neke trivihalnosti tipa izvini sto sam ti oborila casu, pogresan mejl ukucala i sl
Mislim na neke dublje ozbiljnije stvari, ti se pokakis po meni, ja te napenalim na sta bre to lici.... i ti kazes izvini....dok te nisam napenalila nisi ni bila svesna sta radis...ili jesi al te bilo briga...sustinski je nevazno....i sta ja imam od tog izvini kad je steta vec ucinjena
Nemam nista

Znam znam gadna sam baba :lol:
Nesto mi je ovaj mesec pun izvinjavanja nekih ljudi, nikad vise izvini nisam dobila u jednom mesecu :lol: vise mi se gadi da citam i slusam tu rec majke mi, ne mogu, cao zdravo zaobidjite me
Uh,al je kod tebe sve nesto komplikovano u tim medjuljudskim odnosima.🙂
Ako mi neko (iskreno) kaze izvini,znaci da je svjestan da je pogrijesio i da ga ipak bar malo grize savjest.
Meni su gori oni ljudi koji nikad nemaju osjecaj da su nekog necim uvrijedili ili povrijedili,pa samim tim im ni izvinjenje ne pada na pamet.
Naravno da izvinjenja ne vrijede ako neko iznova i iznova cini iste greske,pa se onda posle izvinjava.
To je vec lazno izvinjenje.I to je vec manipulacija.

Back