- Poruka
- 121.466
Jel se vama gadi kad vam se izvinjavaju ljudi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponekad,ako nije iskreno. Ljudi griješe pa se i izvinjavaju. Kad osjetim i znam da me folira malo mi jeste gadljivo.Jel se vama gadi kad vam se izvinjavaju ljudi?
Ja nemam taj trip dal folira kad se izvinjavaPonekad,ako nije iskreno. Ljudi griješe pa se i izvinjavaju. Kad osjetim i znam da me folira malo mi jeste gadljivo.

vise mi se gadi da citam i slusam tu rec majke mi, ne mogu, cao zdravo zaobidjite meKad su krupne stvari u pitanju rijetko da ću izvinjenje uvažiti. Mislim da ljudi treba da razmišljaju o svojim postupcima. Saslušam,kažem šta imam i završim tu priču srazmjerno onom kolika je greška. Mišljenja sam da nema slučajnosti,samo sebičnost i ne razmišljanje o drugoj osobiJa nemam taj trip dal folira kad se izvinjava
Nego mi se gadi da kad se si se vec posrrao sta se sad pravimo da ne smrdi, kazes izvini i ja kazem sta? Nema veze preskocicemo ovo gowno, i tako cemo svako koje pokakis?
Hbg ja ne funkcionisem tako
Ne mogu da kazem ma ok ne smrdi nista
Lansiram odjeb
Ne mislim na neke trivihalnosti tipa izvini sto sam ti oborila casu, pogresan mejl ukucala i sl
Mislim na neke dublje ozbiljnije stvari, ti se pokakis po meni, ja te napenalim na sta bre to lici.... i ti kazes izvini....dok te nisam napenalila nisi ni bila svesna sta radis...ili jesi al te bilo briga...sustinski je nevazno....i sta ja imam od tog izvini kad je steta vec ucinjena
Nemam nista
Znam znam gadna sam baba
Nesto mi je ovaj mesec pun izvinjavanja nekih ljudi, nikad vise izvini nisam dobila u jednom mesecuvise mi se gadi da citam i slusam tu rec majke mi, ne mogu, cao zdravo zaobidjite me
Не. Више ми засмета када неко зна да је погрешио али не може то да превали преко усана. Па је онда сусретљивији него пре, фин,... вади се на све могуће начине али неће да призна грешку. То ми је лицемерно.Jel se vama gadi kad vam se izvinjavaju ljudi?
A ja mislim da svakome moze da se desi da pogresi.Kad su krupne stvari u pitanju rijetko da ću izvinjenje uvažiti. Mislim da ljudi treba da razmišljaju o svojim postupcima. Saslušam,kažem šta imam i završim tu priču srazmjerno onom kolika je greška. Mišljenja sam da nema slučajnosti,samo sebičnost i ne razmišljanje o drugoj osobi
I ja ovako mislimKad su krupne stvari u pitanju rijetko da ću izvinjenje uvažiti. Mislim da ljudi treba da razmišljaju o svojim postupcima. Saslušam,kažem šta imam i završim tu priču srazmjerno onom kolika je greška. Mišljenja sam da nema slučajnosti,samo sebičnost i ne razmišljanje o drugoj osobi
Napisala sam rijetko,ne nikad . Naravno da može i ja griješim . Pogriješim prema nekom kad ne razmislim dovoljno o postupku koji će tog nekog ugroziti ili povrijediti. Nema tu superiornosti,jednostavno ne volim oko sebe ljude koji ne misle o drugima.A ja mislim da svakome moze da se desi da pogresi.
I jako mi je ruzno postaviti se prema nekome kao superiorniji u takvoj situaciji
GresiteI ja ovako mislim
Ne znam da li gresimo
Ja nisam mislila na greške u poslu,to je normalno i oprostivo i ako su kolege nove i neiskusne treba im pomoći.Gresite
Ja sam to objasnjavala pre neki dan jednoj koleginici.
Ponela se po meni ruzno prema nekim mladim kolegama. Ok pogresili su, nista strasno nije bilo toliko, da ova ima takvu reakciju, niti je cilj da neko drugi se oseca kao ***** i manje vredan jer si se ti predstavio kao nepogresivo bice.
A neeGresite
Ja sam to objasnjavala pre neki dan jednoj koleginici.
Ponela se po meni ruzno prema nekim mladim kolegama. Ok pogresili su, nista strasno nije bilo toliko, da ova ima takvu reakciju, niti je cilj da neko drugi se oseca kao ***** i manje vredan jer si se ti predstavio kao nepogresivo bice.
Da za licne odnoseJa nisam mislila na greške u poslu,to je normalno i oprostivo i ako su kolege nove i neiskusne treba im pomoći.
Izgledalo mi je da metla pita za lične odnose.
Па ако не можеш преко тога да пређеш, то је ОК. Не може баш све да се свари. И то је поштено- ОК, уважавам извињење, разумем те, али разуми и ти мене да се однос тим поступком променио и не може бити као пре, рука руци и ћао- здраво. То не значи да се нећете једно другоме јавити на улици, тек то ми је примитивно, али више нећете ни бити блиски.Mozda je moj stav pogresan ...ne znam
Meni se nije desilo do sad da me neko napenali da sam bila losa prema njemu
Verovatno ce se desiti nekad, i ne znam kako cu reagovati
To ne znaci da nisam, nego niko nije rekao, a mozda je trebalo, da bih postala svesna
Ne znam.....
S druge strane imala sam situacije da me ljudi pokake pa se izvinjavaju i vidis da im je stvarno zao, ali ja ne mogu da predjem preko takvih stvari, samo mi se zgadi sve pa i to izvinjavanje mi bude gadno
Mozda gresim....
Ako prihvatim to više ne spominjem,ako ne prihvatim tu osobu ne pominjemMislim, ne privam sad o vas dve, nisam se za vas uhvatila, nego generalno razmisljam na tu temu....
Ja sam za to da se prihvati izvinjenje, bez posle podmetanja toga, znaci ako je iskreno, iskreno ga i prihvatis.
Naravno druga stvar je ako posle neko jos 20 puta uradi isto....
Ali svako od nas se nekad ogresio o nekoga i nesto
Nema vezeAl ja kasno palim, jbt, ukapirah sad na sta mislis hehehe
Važno je da pališAl ja kasno palim, jbt, ukapirah sad na sta mislis hehehe

Jao da.Па ако не можеш преко тога да пређеш, то је ОК. Не може баш све да се свари. И то је поштено- ОК, уважавам извињење, разумем те, али разуми и ти мене да се однос тим поступком променио и не може бити као пре, рука руци и ћао- здраво. То не значи да се нећете једно другоме јавити на улици, тек то ми је примитивно, али више нећете ни бити блиски.
Имамо различит праг толеранција, носимо различита искуства... Нешто што је некоме оправдано другоме је неприхватљиво. Прва сам радикална по питању неких ствари. Али исто тако разумем ако је неко по питању мојих мана и поступака.
Ако ми нешто засмета и прећутим значи да сам алалила. Сварим сама са собом и идемо даље. Али не могу стално да трпим лекције и трљање на нос нечег што је као опроштено. Онда пукнем и кажем да ни та особа није цвећка, сетим се можда неког примера и завршим причу. Има доста људи који лако уоче туђ непримерен поступак а забораве на своје пропусте па се дуре.
IzviniSamo da izjavim da mi se svidja razmisljanje moje svekrve i da se sve slazem
A bogicino i meduzino mi se ne dja ich i necu ga uvaziti
Ne znam stvarno koji vam je djavo pa se ne slazete sa mnom nego iskazujete svoja neka drugacija misljenja....stvarno svasta
![]()