Izuzetno vazno oficijalno saopstenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Паћениче Ал'јо, нема проблема, сигурно ћемо се срести, ово ионако предуго траје.
Одбрана је пукла, стижу последњи дани.
Све у складу са твојим председником странке и његовим креативно - саветодавним тимом.

PAC-PAC:
Паћениче Ал'јо, нема проблема, сигурно ћемо се срести, ово ионако предуго траје.
Одбрана је пукла, стижу последњи дани.
Све у складу са твојим председником странке и његовим креативно - саветодавним тимом.
Sinak,ajde sutra na mitingu,ako oces posalji mi broj mobilnog preko pvt pa cemo da se cujemo sutra pre ili posle mitinga i mozemo lepo da se upoznamo.

Mozes da dodjes i u majici DS,ja ti garantujem bezbednost,mi smo tolerantni ljudi.

Па није ваљда да мислиш да имам времена да се замајавам с тобом.
Осим тога, да не би, осим што ти долазим на ноге, теби и твојим изопачењацима, желео да донесем главу на тацни, чисто да се не мучиш?!
Реци ко је толико глуп, осим тебе, па да се прими на фору о части и нечасном типу оде у сачекушу?!
Ви из Демократске Омладине изузетно слабо стојите са логиком.

PAC-PAC:
Па није ваљда да мислиш да имам времена да се замајавам с тобом.
Осим тога, да не би, осим што ти долазим на ноге, теби и твојим изопачењацима, желео да донесем главу на тацни, чисто да се не мучиш?!
Реци ко је толико глуп, осим тебе, па да се прими на фору о части и нечасном типу оде у сачекушу?!
Ви из Демократске Омладине изузетно слабо стојите са логиком.
Pa mi se izgleda ne razumemo...Ja te zovem na miting Srpske Radikalne Stranke...

A ako si suvise uplasen,ja sam spreman da ti se sa tobom nadjem pre mitinga,pa idemo zajedno,i ja ti stojim dobar da ti nece faliti dlaka s glave u majici Demokratske Stranke...

Mi smo posten svet...Samo mi daj svoj broj,mozemo da se nadjemo gde god oces,a mozemo cak da dodjemo vama na noge u stab Demokratske Stranke,nikad problem bio,gde god ti odgovara

Паћениче из Демократске Омладине, није вам ово први пут да се лажно представљате као ови или они.
Немам ништа заједничко са радикалима али - од будала треба бранити све и свакога.

Ту фору о изједначавању некаквих помахниталих спасиоца са радикалима или било ким другим остави за неко другоместо и неко друго време.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back