Izuzetno glasni ljudi

Ja ne govorim o ulici, nego npr javni prijevoz, ili neki kafić koji je relativno mirniji i širok.

Čak i ne toliko stariji ljudi, već i neki mlađi, ali najčešće od oko 40 do oko 60 godina.

Baš neki tako glasno pričaju, ili se naglo, a moguće i na silu smiju.

Јој, ја бих волела да сам умиљата и шапутава попут ММ, али нисам. А реално и волим овај наш темперамент и генерално народе који су отворени, и Италијане и Шпанце и Грке... Када неко уме и да се смеје наглас и да се посвађа на улици и да заплаче. Они преподобни који све држе у себи и само мисле да их неко не види су досадни, брате!:lol:
Тако и овде... обраћам пажњу на људе који пишу из срца, на основу личног искуства, не морају ставови да нам се подударају. Ови што нит смрде нит миришу као да не постоје.

Jesam glasna, uhvatim sebe kako vičem dok pričam sa ukućanima, pravdam se prof def al mislim da bih bila takva i da nisam prof def :mrgreen: što reče Bogi, ni ja nešto ne volim te njanjave, mada pokušavam da prilagodimo glas za neki decibel niže :D
Inače, postoje mesta gde zaista nije ni prikladno ni pristojno glasno pričati, pozorišta, muzeji, crkve a i porodični restorani gde ljudi žele da obeduju u prijatnoj, mirnoj atmosferi. Kada god sam glasna, setim se onog objašnjenja da ko glasnije priča, on pokušava da dominira u razgovoru i dokaže da je u pravu, pogrešno, naravno..

Кад неко у градском превозу прегласно говори или прича телефоном, то је максимална непристојност и не толерише се. Тј ја не толеришем и одмах дајем на знање да су ретардирани скотови.

Кад неко у градском превозу прегласно говори или прича телефоном, то је максимална непристојност и не толерише се. Тј ја не толеришем и одмах дајем на знање да су ретардирани скотови.
ја би им дао на знање по зубалу
Не радим то, али имам осјећај да би без грижње савјести развалио зубало.
Ћутим и одмакнем се ако могу да не би био ухапшен.

То долази из фамилије и околине + мањак интелигенције. Гласност је компензација коју глупани користе да би надомјестили недостатке.

ја би им дао на знање по зубалу
Не радим то, али имам осјећај да би без грижње савјести развалио зубало.
Ћутим и одмакнем се ако могу да не би био ухапшен.

То долази из фамилије и околине + мањак интелигенци. Гласност је компензација коју глупани користе да би надомјестили недостатке.

Први знак глупости је одсуство стида. Ти људи су и бахати и глупи. То није њихов стан, то није њихова дневна соба. Скоро сваки дан морам да реагујем.

Јој, ја бих волела да сам умиљата и шапутава попут ММ, али нисам. А реално и волим овај наш темперамент и генерално народе који су отворени, и Италијане и Шпанце и Грке... Када неко уме и да се смеје наглас и да се посвађа на улици и да заплаче. Они преподобни који све држе у себи и само мисле да их неко не види су досадни, брате!:lol:
Тако и овде... обраћам пажњу на људе који пишу из срца, на основу личног искуства, не морају ставови да нам се подударају. Ови што нит смрде нит миришу као да не постоје.
Мени баш смрде емотивна језична млатарала без грама мозга и труна пристојности. Као да уђеш међу шизофрене папагаје.

Upravo to. Teški su i na dvije minute, a kamoli ako smo prisiljeni duže biti s njima

Back