- Poruka
- 388.205
ali prija posebno leti na pljus 30 i viseХодање босих ногу по паркету или тепиху је бескорисно.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali prija posebno leti na pljus 30 i viseХодање босих ногу по паркету или тепиху је бескорисно.
Ja sam bos i zimiali prija posebno leti na pljus 30 i vise![]()
Obično se ne izuvam i ne tražim od drugih da se izuvaju. Međutim, gde ima male dece , ukoliko je napolju kiša, blato onda to činim. Često brišem podove tako da bakterije ne mogu kolo da vode. Sad se ne izuvam jer se skoro i retko obuvam zbog trenutne situacijeMislim da je osnovno pravilo lijepog ponašanja, izuti se kad nekome ulaziš u kuću ili stan.
Iako se od kulture do kulture ovi standardi razlikuju, pa je negdje kulturno izuti se, a negdje je to nečuveno zahtjevati od gosta.
Ali, imajte na umu da s obućom unosite razne bakterije kao što su ešerihija koli, bakterije koje izazivaju dijareju, plućne bakterije , bakterije koje izazivaju meningitis i mnoge druge.
Pored blata i prašine, na obući se često nadjui razne hemikalije i otrovi koji su neprihvatljivi za bilo kakve stambene prostore.
Kakav je vaš stav i mišljenje o tome?
Izuvate li se pri ulasku u kuću ili stan, kada ste u posjeti i tražite li od svojih gostiju da se izuju?
Da li je to po vama dio tradicije, navika ili potreba? Šta mislite?
ali prija posebno leti na pljus 30 i vise![]()
ti izadjes na minus 10, pogledas levo .. desno i prokomentarises.....stiglo prolece...Ja sam bos i zimi
Ali se ja ne racunam kada o zimi govorimo![]()
zimi ne mogu bosa ali zato vec od proleca pa do kasne jeseni sam bosa ..a leti kada je vrelo volim da idem po kuci bosaJa sam bos i zimi
Ali se ja ne racunam kada o zimi govorimo![]()
koristi mr. PrpoperНикад без папуча и то Грубин, отворених. Немам нити један разлог да их скинем и изложим табане прљању.
da, u 99% slucajeva ljudi imaju sobne papuce...sigurno im necu gaziti po tepihu u sobi u prljavim cipelama, patikama...
izuzetak su iskljucivo prostorije sa plocicama, poput nekih kuhinja i trpezarija gde ljudi primaju goste i izricito kazu da ne trebam da se skidam...
inace uvek...
bilo bi i meni cudno da mi neko uleti u dnevni boravak, kupatilo i druge sobe u obuci...
ima papuca...
Bolje i obuveni nego da se prostorijom rasiri miomiris -smrad nogu...