Izumiranje

gost 374444

Aktivan član
Poruka
1.272
poslednja ste osoba na svetu.
i slucajno naletite na jos jedno zivo bice, suprotnog pola (ili istog, ako to preferirate..).
i ondak, kakva ta osoba treba da bude da NIKAD ne pomislite na seks sa njom/njim?
znaci radije cete da ugasite vrstu nego da se zrtvujete.

Gubav. Pun nekih kožnih bolesti i otvorenih krasta. Nesnosno smrdljiv. Ljigav.

- - - - - - - - - -

Gledam ja malo na TV-u te ekonomske izbjeglice, a i one ratne .. i mogu reć da ih ima par - AY KARAMBA.:eek:

E sad ne da mu ne bih dala nego bih ga usmrtila kokosom u glavu i cicam mica i gotova prica :lol:

Kakav bre kokos, otkud kokos u Srbiji? To ti zamisljas da si na nekom pustom ostrvu sa nekakvim migrantom, a sama si migrant? lol

- - - - - - - - - -

Gubav. Pun nekih kožnih bolesti i otvorenih krasta. Nesnosno smrdljiv. Ljigav.

- - - - - - - - - -

Gledam ja malo na TV-u te ekonomske izbjeglice, a i one ratne .. i mogu reć da ih ima par - AY KARAMBA.:eek:

To mozda spolja, al kad skine patike i carape u onom parku pored autobuske, i pokaze svoje zuljeve i kraste nastale od dugog pesacanje od Avganistana, bice onda ay karamba.

Ima da se kupi u Maksiju a ako ja biram vec neka bude kokos :lol: Doslo je do klimatskih promena samim tim i promena u vegetaciji budi bre kreativan.A meni su porasle sve dlake i onda je migrant pobegao

Ne moze za tako kratko vreme doci do klimatskih promena i dok naraste jedan kokos ti i migrant cete verovatno krepati.

I ne moze migrant pobeci zbog dlaka jer je mudza pa ce te zamotati u one aljine samo oci da ti vire i nece imati problema, a i njihove zene su dlakave zabranjeno im je da se depiliraju, tako da nemaju oni sa tim problema.

i slucajno naletite na jos jedno zivo bice, suprotnog pola (ili istog, ako to preferirate..).
i ondak, kakva ta osoba treba da bude da NIKAD ne pomislite na seks sa njom/njim?

bolje da se i vrsta ugasi, nego da se ta djeca razmnožavaju putem incesta kasnije...tako da mi seks ne bi pao na pamet, u svrhu reprodukcije..:)

Otkud znam kakva bi mi percepcija u takvom stanju bila, ne želim da razmišljam o tome :sad2:

Ne mozemo produziti vrstu nas dvoje, sve i da hocemo, al hajd' ako bi nekim slucajem i mogli ...

Pa kakva god da je, morao bi pokusati ... realno :D

...sto istu vrstu a pominjati 'gasenje'
...nema te fore
da ne pomislim na sex
a za vrstu
sto su cekali
da ja odlucujem...

Na ovo 'razmisljanje' odgovaram jer sad sam nesto u fazi
samo da nesto se desava...

Back