Izražena agresija zbog online igara

ma ne mogu da se mlatim sa tobom
evo ti praktican primer a posle te ostavljam da lutas u neznanju

znaci dete balavac tek prohodalo
krene prstom u steker oces
da mu lepo objasnjavas posto je razumno i razumece kad mu lepo objasnjavas da ce ga ubiti struja dok ga ubija struja a ono zamisli ni ne zna da moze da ga ubije struja
ili ces da ga tresnes po ruci
mmm ?
Da,lakše da trčiš kroz kuću za detetom i udaraš ga po ruci nego da kupiš poklopce za utičnice XD Ili da ideš za njim i šamaraš ga čim se za uhvati za nešto što ne treba da dira jer te je mrzelo da skloniš.Mislim genijalno :D
Ne znam koliko imaš godina ali ti savetujem da sačekaš jedno desetak,dvadesetak...možda i više godina,da ti malo sazri način razmišljanja pre nego što rešiš da imaš decu XD

Da,lakše da trčiš kroz kuću za detetom i udaraš ga po ruci nego da kupiš poklopce za utičnice XD Ili da ideš za njim i šamaraš ga čim se za uhvati za nešto što ne treba da dira jer te je mrzelo da skloniš.Mislim genijalno :D
Ne znam koliko imaš godina ali ti savetujem da sačekaš jedno desetak,dvadesetak...možda i više godina,da ti malo sazri način razmišljanja pre nego što rešiš da imaš decu XD
buraz da si malo manje nebitan ja bi te ignorisao
ovako moram da ti kazem da sipglu
i da te preventivno blokiram
jer ****** ima opcija
aj pa da te ne zadrzavam <3

Nisam verovao da je tako nešto moguće, ali od moje prijateljice sin (osmi je razred) igra Fortnite (online igra) i ako gubi, počinje da viče, ponaša se kao neko derište, postaje i fizički agresivan i nekokliko puta je udario majku (moju prijateljicu).

Važno je napomenuti da je samohrana majka i da je zato imala previše potrebe da mu udovolji i time ga je veoma razmazila. To smatram da ide u prilog ovoj priči. Ne poštuje njen autoritet godinama. Toliko je nepodnošljivo da je išla u policiju da pita šta da radi i šta bi se desilo kada bi prijavila fizičko nasilje.

Sinoć je hteo da igra neku igru na telefonu i opet urlao (manje nego inače) zato što gubi. I hteo je da gleda film (zbog čega mora i ona da gleda sa njim). Čim se suprotstavi, ,odmah haos.

Neće da ide na bilo koji razgovor sa psihologom, kategorički odbija i ona ne zna šta će. Ima li neko neki predlog, ali da je validan, a ne : "Sama je kriva za to".

Pa sad
Ja sam makazama sekla kabal i u tom uzrastu aktivno se bavili sportom

Nijedno dijete neće dobrovoljno kod psihologa možda ima neki dobar prijatelj koji ina vremena i volje da provede vremena sa dečkom ?

Moja drugarica je imala prijatelja koji je pomagao i sama kaže da bi teško uspela dva dečaka da progura kroz pubertet stim što je radila u smenama bez tog prijatelja ....

Gde je otac od tog deteta ?

Pa sad
Ja sam makazama sekla kabal i u tom uzrastu aktivno se bavili sportom

Nijedno dijete neće dobrovoljno kod psihologa možda ima neki dobar prijatelj koji ina vremena i volje da provede vremena sa dečkom ?

Moja drugarica je imala prijatelja koji je pomagao i sama kaže da bi teško uspela dva dečaka da progura kroz pubertet stim što je radila u smenama bez tog prijatelja ....

Gde je otac od tog deteta ?
Grk neki, verovatno u Grčku :D

Back