Naime ja imam jednu izraslinu na desnom koljenu velicine otprilike sljive,nije uopste mala (imam 14 godina) tvrda je na dodir i itekako se vrlo lako opipa,ovako se bas i ne vidi ali kad skupim koljenu vidi se kao da mi je desno malo deblje....to se nalazi u unutrasnjoj strano kolena...treniram fudbal 5 godina i nikad me nije zaboljelo ili zasmetalo...prije godinu dana napokon sam posao na taj pregled kod jednog vrhunskog ortopeda.....ali samo kad se sjetim u mome gradu dje zivim kako su me isprepadali sa pricom moras ici odma kod ortopeda da vidis sto je to (u mom gradu ga nema) ne treba se zezati sa takvim stvari,a sto sam sve pronasao po internetu da i ne pricam,srecom sve se zavrsilo kako se moze sanjati...cim sa usao kod ortopeda pogledao je rentgen snimak kolena i odmah mi rekao "idi kuci" poslije mi malo opipao koleno i rekao nije to nista,sve je to normalno,nista iz toga ne moze da se razvije....rekao mi je jos da tu postoji preko te izrasline nesto sto ja mislim moze da pukne i onda me moze boljeti i onda je potrebno izvristi operaciju da se to ukloni....da li ovakve izrasline imaju neki poseban naziv ili nesto?...to je mene prakticno kao visak kosti,kao i svaka druga kost