Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.504
Ma odakle tebi to da ona ima autizam?Koje zatvorsko nasilje? Kad već ona ima autizam koja budala je pušta da putuje bez pratnje i koja budala joj dozvoljava da ide do ratne zone? Alo ignorantu jedan, da li si svestan koliko si neobavesten o ovom svetu pošto ni engleski ne razumeš.Znači u 2025 godini ne razumeš engleski a pričaš nešto. Nemaš pojma ni ti ni Greta ometena sta je zatvorsko nasilje. Hapšenje i lišenje slobode zbog nelegalnog pokušaja ulaska u ratnu zonu nije nikakavo zatvorsko nasilje. Nemaš ti pojma ništa. Bolje nauči engleski ako hoćeš da razumeš da gledaš i čitaš bilo šta sa engleskog govornog područija.
Imaš misljenje na osnovu tvog neznanja.
Jadno je ovo društvo i ova država sa takvima kao ti. Nije ni čudo što smo ispali iz koloseka.
Austisti ne mogu ni da govore, ni da izraze ono sto misle, nazalost.
Bas si neka beda od coveka i krajnje odvratan i iskompleksiran lik.
Na kraju napisala sam da ne razumem govorni engleski, a ne pisani, "pametnjakovicu".
Pa eto vidis. Nisu ni svi oni isti i zato je generalizacija pogesna. Verujem da i ako si bio u Palestini, da nisi imao samo takvo iskustvo, nego i neko dobro. Palestinci su pozvali Milosevica da proslavi Bozic u Vitlejemu, ali mu nisu dali Izraelci jer su pretili da ce da ga uhaspre, posto je bio na potrernici Haga. Znaci, nisu ni svi oni medjusobno isti.Nzm, ovde sam ih upoznao nekoliko, jedna žena iz Palestine samo što nije krenula da me bije čim je čula da sam iz Srbije, momentalno je krenula sa Boznijom i kako mi “progonimo” sirote muslimane. Toliko je bila agresivna zbog toga što sam iz Srbije da je njenom mužu bilo neprijatno.
Arapi iz Iraka su nam nasuprot tome naklonjeni. I tamo sve zavisi od TV i od toga ko s kim ratuje.
Poslednja izmena: