Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.954
A jel ima nekog da je nekada smetao Nemačkoj ili Hitleru, ili da još uvek smeta okolnim nacionalizmima, a da je tebi dobar?Judeofasisti, inace bas je nasla gde ce da ide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ima nekog da je nekada smetao Nemačkoj ili Hitleru, ili da još uvek smeta okolnim nacionalizmima, a da je tebi dobar?Judeofasisti, inace bas je nasla gde ce da ide.
Pa odakle ova vest uopste? Kako neki "znaju" da je tucena, a neki "znaju" da nije? Ja ne razumem govorni engleski,,pa ne mogu da komentarisem osim kao pretpostavku.Ma nisu je ni pipnuli, spin. Nastupa baš onako trijumfalno, vidi se na slikama iznad.
Ako nastupa trijumfalno, to ne znaci da je nisu tukli ili fizicki maltretirali. Mozda se samo tako ponasa jer ne zeli da je zale.Ma nisu je ni pipnuli, spin. Nastupa baš onako trijumfalno, vidi se na slikama iznad.
To onaj Duče što na svadbi se pojavljuje u onom filmu u formi ogromnog kartonskog isečkaDuče! Duče!
Onom filmu, onog režisera iz one godine. Ebeš ti mene Beli.To onaj Duče što na svadbi se pojavljuje u onom filmu u formi ogromnog kartonskog isečka
Pa jedino taj film to ima tražim ga godinamaOnom filmu, onog režisera iz one godine. Ebeš ti mene Beli.![]()
Bukvalno si ignorant. I to neobavesteni. Da. Znam i ja i cela planeta da nije tučena jer se snimala sve vreme. Ona se ne bavi ničim osim što lelemuda na račun svojih roditelja koji su umislii da su napravili Ajnstajna a u stvari bili pijani i drogirani dok je pravili. Njen humanitaran rad je upitan u najmanju ruku jer ne postoji. Vest nije tačna a ne da mozda nije tačna. Podsetio bi te na vremena male Neire koja je lagala mesecima da 1990 godine da je "videla" kako Irački vojnici bajanetima ubijaju decu u Kuvajtu? Na kraju se ispostavilo da Neira nije bila tada u Kuvajtu uopšte jer kćer nekog Kuvajtskog ambasadora i bila je u inostranstvu ceo period. Razotkrivena laž i svi produžili dalje. Obzirom da je mala ometena Greta davna pojava i razotkrivena odavno tvoje poverenje u nju u 2025 godini govori o tvojoj neobavestenosti i neznanju. Nisi ni video klip male umisljene revolucionarke nego si se nakačio ovde na moj komentar. Ajde šic tamo tastatura revolucionaru. Dosadan si i nije ti prvi put. Nemaš jedan argument i kačis se tu nešto. Ti znaš ko je koga ubio i gde a pozivas se na malu Gretu koja nema ni završenu školu i po zanimanju je ništa nego samo aktivista koji misli da glupi lajf kouč govori postaju nekakva politika. U njena lupetanja veruju samo još gore ometeni od nje. Šic tamo. Ajde paljba.I da joj je spasao zivot, nema pravo da je fizicki maltretira.
A da ona ima autizam, ne bi ni mogla da se bavi politikom, ni da shvati odnose u svetu, a kamoli da se bavi humanitarnim radom.
A kako si siguran da nije? Samim tim sto odovaras Tihija u odsustvu, govori o tome da je velika verovatnoca da sam ne govoris istinu.
Da je tučena bilo bi modrica kojih nema. Ne bi ona propustila da snimi modrice i pokaže na svim televizijama, ali toga nema.Ako nastupa trijumfalno, to ne znaci da je nisu tukli ili fizicki maltretirali. Mozda se samo tako ponasa jer ne zeli da je zale.
Porasla mala.Nije uopšte tučena, a i deluje baš zadovoljno, prija joj medijska pažnja:
Pogledajte prilog 1796501
Pogledajte prilog 1796500
Really? A jel ima i možda i takvih Srba koji nisu problem?Same shit...
Autizam.Porasla mala.
Ima neki ludački pogled.
Srbi, osim ukoliko ne bi da nam teoretski obrazlažeš postavke albanskog i drugih okolnih nacionalizama: svodi se isključivo na to.A šta su?
I da je ometena osoba, kako kazes, utoliko gore sto opravdavas ili olako porices zatvorsko nasilje. Leci se.Baš se trudiš da objašnjavaš tvom drugaru
Pa i ako je autista, bori se za pravu stvar. U cemu je vas problem?Autizam.
Zašto se Greta tako ne bori za prava proteranih Srba? Nekako više voli muslimane.Pa i ako je autista, bori se za pravu stvar. U cemu je vas problem?
Moguce da nije rekla istinu, ali to se za sada nije ni utvrdilo, ni opovrglo.
Pa neka ih voli, njena stvar. Svako ima svoje aspiracije i simpatije.Zašto se Greta tako ne bori za prava proteranih Srba? Nekako više voli muslimane.
Ne, samo Srbi, a ti kao da imaš volje da nam ovde izigravaš nekakvog avnojevskog gavrana…Nego su šta, Kimci? Metohinjani? Kosovci?
nekropolitikaPa neka ih voli, njena stvar. Svako ima svoje aspiracije i simpatije.
Treba da pobijam nesto dobro zato sto smo nekad ratovali s njima, i samo zato sto su muslimani?
a srbi iz šumadije, mačve, srema to je sve šta isto avnojevskoNe, samo Srbi, a ti kao da imaš volje da nam ovde izigravaš nekakvog avnojevskog gavrana…
Vi ste onda gori od njih ako tako smatrate.nekropolitika
Koje zatvorsko nasilje? Kad već ona ima autizam koja budala je pušta da putuje bez pratnje i koja budala joj dozvoljava da ide do ratne zone? Alo ignorantu jedan, da li si svestan koliko si neobavesten o ovom svetu pošto ni engleski ne razumeš.I da je ometena osoba, kako kazes, utoliko gore sto opravdavas ili olako porices zatvorsko nasilje. Leci se.
Nzm, ovde sam ih upoznao nekoliko, jedna žena iz Palestine samo što nije krenula da me bije čim je čula da sam iz Srbije, momentalno je krenula sa Boznijom i kako mi “progonimo” sirote muslimane. Toliko je bila agresivna zbog toga što sam iz Srbije da je njenom mužu bilo neprijatno.Pa neka ih voli, njena stvar. Svako ima svoje aspiracije i simpatije.
Treba da pobijam nesto dobro zato sto smo nekad ratovali s njima, i samo zato sto su muslimani?