Izrael se uslovljava (ucenjuje)....! ! !

Kriegsmarine:
Њихова вера произилази из Талмуда и Торе, које јасно деле свет на јевреје - изабрани народ и остале инфериорне народе, нејевреје-гоје!
Ту лежи јеврејски шовинизам из кога се рађа антисемитизам!!!
Свака част за онај линк са маркицама из `41. Интересантно, једна од њих се још увек налази на насловној страници овог масонског сајта http://www.freemason.org/

@KoscheiBesmertnii - Posle Lenjina dolazi Josif (neobicno ime za Gruzina) Visarionovic Dzugasvili
Dzugas na gruzinskom je Jevrejin
Villi je sin...
znaci Staljin je bio jevrejski sin ...

Daj prestanite se provaljivati sa tom nebulozom da Džugašvili na gruzinskom znači sin Jevreja (ovo je već treći ili četvrti put od kako sam ja na ovom forumu da neko to izvaljuje). Da je sin Jevreja onda bi mu prezime bilo Ebravili (Ebraeli je na gruzinskom Jevrej).
Staljinovi preci su došli iz oblasti Džuga i sela Džugani u Kahetiji (to je jedna verzija, njezin tvorac je gruzinski istoričar Maisuradze).
Kada su došli u oblast Gorija prezime im je bilo Džugati, tako da je Džugašvili gruzinska verzija njihovog prezimena.

Po drugoj verziji (njezin tvorac je K. Baučidze) Staljinovo prezime u osnovi ima osetinsku riječ Džuga (staja)

P.S. Ako neko hoće da mi odgovori na ovo što sam gore napisao, neka ima u vidu da mi je kum Gruzin .., a Staljin jedna od mnogih opsesija.

P.P.S. Josif uopšte nije neobično ime za Gruzine.

Back