"Израел неће да призна Косово"

Dobro,dobro.

Samo,ako ti nismo pokazali zastavu...

flag1.th.jpg
[/URL][/IMG]

Pa to ti i pricam........ta prica o donacijama i lobiju je toliko smesna da prelazi u tugu......

Ne 30 miliona,sta je i 30 milijardi?razmisli........da li bi se SAD konfrontirao sa pola sveta i tako zestoko sa Rusijom,Kinom itd......ne verujem ni za 300 milijardi.......

To je bre smejurija.........shiptari se malo shlihtaju i podmazuju,takoreci caste pojedince........cuj za onog skupili milion......jak njemu milion ubilo se.......:roll:

Nema to veze sa lobijem,tu buvu su pustili paranoici u narodu pre 15-ak godina i to se razvilo u bauk.......ali realno to nema veze.........tolike.
e ajde sad ti objasni dobrom delu foruma sada, nismo niti mozemo kupiti naklonost amerike. nekim sticajem srecnih okolnosti, pravih ljudi na pravom mestu, vasom pogresnom politikom, ponekim cascavanjem, i pravdom na nasoj strani, zapad je na nasoj strani, ali kupiti zapad, kao sto dobar deo misli je:dash::dash::dash:
Shiptarima da pustis buvu da ce Mars da prizna Kosmet,oni bi to kako su glupi odmah na naslovnu koha ditorea :mrgreen::hahaha1:......za ovo sam totalno ozbiljan.:mrgreen:

lakovernijeg naroda na balkanu zadnjih decenija, ili da kazem vekova od srba nije bilo. ako ne verujes, otvori jednu temu, ja znam puno slucaja koji su za ginisa

e ajde sad ti objasni dobrom delu foruma sada, nismo niti mozemo kupiti naklonost amerike. nekim sticajem srecnih okolnosti, pravih ljudi na pravom mestu, vasom pogresnom politikom, ponekim cascavanjem, i pravdom na nasoj strani, zapad je na nasoj strani, ali kupiti zapad, kao sto dobar deo misli je:dash::dash::dash:

Ovo cu da ti podvucem posle odluke Medjunarodnog Suda Pravde.
Iluzorno je u opvom momentu tebi predocavati cinjenice do sada hiljadama puta prezentirane na ovom forumu. :rtfm:

Back