Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.380
Ne ti nego jnikola 78![]()
To je u proseku 40 poruka dnevno, a inace aktivno ucestvujem i na jos nekoliko pdf-ova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, sorry .
Dobro,dobro.
Samo,ako ti nismo pokazali zastavu...
[/URL][/IMG]![]()
Ova nova , milis buduca za TROPOJU![]()
Ima još jedan predlog,na temi:"Sloboda Tropoju!"[/QUOT
Hajde Rastko , a sta cekas ?
Sad ili nikad![]()
Ima još jedan predlog,na temi:"Sloboda Tropoju!"[/QUOT
Hajde Rastko , a sta cekas ?
Sad ili nikad![]()
Nemam save-ovanu na kompu,pogledaj na thread-u:"Sloboda Tropoju"![]()
e ajde sad ti objasni dobrom delu foruma sada, nismo niti mozemo kupiti naklonost amerike. nekim sticajem srecnih okolnosti, pravih ljudi na pravom mestu, vasom pogresnom politikom, ponekim cascavanjem, i pravdom na nasoj strani, zapad je na nasoj strani, ali kupiti zapad, kao sto dobar deo misli jePa to ti i pricam........ta prica o donacijama i lobiju je toliko smesna da prelazi u tugu......
Ne 30 miliona,sta je i 30 milijardi?razmisli........da li bi se SAD konfrontirao sa pola sveta i tako zestoko sa Rusijom,Kinom itd......ne verujem ni za 300 milijardi.......
To je bre smejurija.........shiptari se malo shlihtaju i podmazuju,takoreci caste pojedince........cuj za onog skupili milion......jak njemu milion ubilo se.......
Nema to veze sa lobijem,tu buvu su pustili paranoici u narodu pre 15-ak godina i to se razvilo u bauk.......ali realno to nema veze.........tolike.
Shiptarima da pustis buvu da ce Mars da prizna Kosmet,oni bi to kako su glupi odmah na naslovnu koha ditorea......za ovo sam totalno ozbiljan.
![]()
nisam zanemeo, cisto izbegavam da raspravljam sa svakim![]()
Meni ja slab mozda Srpski jezik , jer zivim u Skoplje ..
Nista namerno .
e ajde sad ti objasni dobrom delu foruma sada, nismo niti mozemo kupiti naklonost amerike. nekim sticajem srecnih okolnosti, pravih ljudi na pravom mestu, vasom pogresnom politikom, ponekim cascavanjem, i pravdom na nasoj strani, zapad je na nasoj strani, ali kupiti zapad, kao sto dobar deo misli je![]()