Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 89.540
Заправо НИЈЕ.Заправо јесте, јер
Хамас налупан, Хезболах масакриран, Иран пукао у Сирији, шиитски Ирак ни да мрдне за Иран.
Сандалаше из Јемена прескачем, њихов просечни Ај Кју је тек дупло већи обичне вране
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Заправо НИЈЕ.Заправо јесте, јер
To opisuje totalnu nemoć izraelske pvo, da avioni jure desetine dronova.Loša ti je računica, ne gleda se koliko košta dron nego koliku štetu može da napravi.
Svaki dron koji padne na cilj sigurno pravi štetu višestruko veću od 30.000$ bez obzira da li je u pitanju civilni ili vojni cilj
Хахаха, па генијални коментарNakon ove izjave sirom Irana su ljudi izasli na anti izraelske proteste,
Loša ti je računica, ne gleda se koliko košta dron nego koliku štetu može da napravi.
Svaki dron koji padne na cilj sigurno pravi štetu višestruko veću od 30.000$ bez obzira da li je u pitanju civilni ili vojni cilj
Туга. Неспособни да нађу ријешење за дрон. Већ п(р)опушта ПВО* Ирак-Јордан ...MEDIA=twitter]1935981601630175641[/MEDIA]
Погодили брдо.?
jos jedan koji ce da vaskrsne posle 2 danaНије му ишло по плану
Тел Авив разлупан, Хаифа масакрирана, Израелци по склоништима проклињу Бибија што их је увео у сукоб у коме ће бити поражени.Заправо НИЈЕ.
Хамас налупан, Хезболах масакриран, Иран пукао у Сирији, шиитски Ирак ни да мрдне за Иран.
Сандалаше из Јемена прескачем, њихов просечни Ај Кју је тек дупло већи обичне вране
Заправо НИЈЕ.
Знаш шта, поузданији су им полумозгови из Јемена, од просечног русјāкаBukvalno su se svi raspali.
Zapravo, jedina nada iranskom diktatorskom rezimu ostaju FSB placenici i izdajnici u delu MAGA pokreta![]()
Svakako dronovi se sporije trose od raketa PVO Koje ih ruse
Tako Washington Post javlja da Izrael ima PVO raketa za jos 10 dana rata posle toga tropa.
Imam pitanje za tebe.
Jesli li ocekivao da ce posle 7 dana rata 1/3 Tel Aviv biti potpuno razrusena kako danas navodi pukovnik MekGregor, najdolikovaniji americki oficir posle drugog svetskog rata.
Iskreno - ja ni najmanje. Tako da ovo sto Iran radi do sada je ravno cudu.
Svaka im cast!
Хахаха, који си ти царТел Авив разлупан, Хаифа масакрирана, Израелци по склоништима проклињу Бибија што их је увео у сукоб у коме ће бити поражени.
Амери пред дилемом: не бити или не бити.![]()
Израелски министар одбране каже да је наложио војсци да интензивира нападе на мете иранске владе, у покушају да дестабилизује „режим“.
Ништа нису научили на примеру Русије, да овакве ствари само доводе да народ пружи још већу подршку режиму.
Геополитички гласник
Nakon ove izjave sirom Irana su ljudi izasli na anti izraelske proteste, tako ne padaju rezimi u jakim drzavama.
https://t.me/geopolitickiglasnik/6961
https://t.me/c/2117167313/29425