Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 31.778
Dron roknuo zgradu ministarstva odbrane Izraela!!!
Buse ih Iranci i krcaju ko seljak gulas na letnjoj slavi!
Kasko za auta ne pokriva slucaj rata

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dron roknuo zgradu ministarstva odbrane Izraela!!!
Buse ih Iranci i krcaju ko seljak gulas na letnjoj slavi!
A, ne, mora i to.Kasko za auta ne pokriva slucaj rata
...
Erdogan: Netanjahu je odavno nadmašio tiranina Hitlera u zločinu genocida
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/erdogan-iran-izrael/
treba reci da je USA ambasada u jerusalimu kao i jos par papet drzava da su premestili svoje ambasade iz TEL AVIVAСАД евакуишу своју амбасаду из Израела. Евакуишу се и амерички грађани.
Што значи да се очекује још разорнији удар Ирана.
Геополитички гласник
treba reci da je USA ambasada u jerusalimu kao i jos par papet drzava da su premestili svoje ambasade iz TEL AVIVA
Mislim da zapadnjački respekt prema Turskoj uzrokuje favoriziranje balkanskih muslimana na našu štetu. Prilikom jedne posete tzv. Kosovu, Erdogan je poručio da je Kosovo Turska.Budala!Da je razbucao Tursku,imao bi ceo Mediteran na dlanu i ovaj Mula rezim bi sam pao
ti si svakako sa posebnim potrebama sto se i vidi iz tvojih postovaТо је представа за гледаоце са посебним потребама
Ma oni tamo drze tursku da ne bi dosao neko drugi,kao sto su ih spasavali u proslosti,da ne budu vraceni u anadoliju.Mislim da zapadnjački respekt prema Turskoj uzrokuje favoriziranje balkanskih muslimana na našu štetu. Prilikom jedne posete tzv. Kosovu, Erdogan je poručio da je Kosovo Turska.
Sedžil, 14 mahaOvo neka kobra raketa
...
Vidi sličnosti sa OrešnikomOvo neka kobra raketa
...
ne znamNego...da li je Vucicistan po Vashingtonskom (ne)sporazumu na kraju prebacio Ambasadu Srbije u Jerusalim?
...
Samo proba.Iran nista ne preduzima u iscekivanju nekog dogovora,a sa druge strane cuvaju najbolje rakete za pravu igruPade li ova konačno
šta kažu,![]()
Kažu da su je presreli iznad Jerusalima ali to nije potvrđeno.Pade li ova konačno
šta kažu,![]()
To nije potvrđeno. Nema dokaza o presretanju.