Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javi se jevrejima i amerikancima
oni su ti koji hoce rat
ja sam taj koji hoce da isti budu unisteni kako bi svet sutra bio lepse i bezbednije mesto
jer sa pomenutima nikakav dogovor nije moguc ili ga krse
vidi pod minski sporazumi
zato idemo na jedinu mogucu opciju jer drugog izbora nema a to je totalno unistenje tzv kolektivnog zapada
Taj izbor je nametnut zapad je taj koji zeli rat do istrebljenja
Nije Iran prvi napao vec zapad
Izrael je kopneni nosac aviona Amerike i cioniata na bliskom istoku
I kao takav mora biti unisten
Jer drugog izbora nema
Vidi, stvari stoje ovako
1) Ako neko, nemam pojma ko i kako, bilo kako, hipotetički, uništi kolektivni zapad konačni rezultat će biti uništavanje čitavog sveta
dakle nema više zapada, nema istoka, nema tebe, nema mene, ničeg više nema joooooj, pokrila nas ratna taaamaaaa
2) Ako neko, nemam pojma ko i kako, bilo kako, hipotetički, uništi istok, uništi Rusiju i KInu konačni rezultat će biti uništavanje čitavog sveta
dakle nema više istoka, nema zapada, nema tebe, nema mene, ničeg više nema joooooj, pokrila nas ratna taaamaaaa
Možda sam ja bedna kukavica ali meni se ni jedna opcija ne sviđa, ono baš mi se ne sviđa, uopšte svaka opcija gde me nema mi je jako antipatična
E sad, ja podjednako velikim idiotima smatram one koji misle da se može uništiti recimo Rusija i Kina a da Zapad nastavi da živi u sreći i blagostanju kao i one koji misle da se može uništiti USA, Zapad i Izrael i da recimo BRIKS zavlada celim svetom
To ti je kao u filmu Glupan i tupan, ne zna se ko je imbecilniji.
Dakle, neće se desiti uništavanje Rusije i neće se desiti uništavanje USA a i ako se desi niko od nas neće biti živ da može na Krsti da napiše "sam vam rekao ha ha ha"
Hajde onda da ne pričamo o tome, neozbiljno je
Poptuno bitno, jer pokazuje glupost.potouno nebitno znamo i ja
Tixi ne bi da te vredjam aliiii zao mi te jako zao
Poptuno bitno, jer pokazuje glupost.
Ne moju
paljevina , nije tacno , da bi te rakete mogle da se ispale , moraju biti na postolju ,koju kamion i vuceSwverna Koreja poslala preko Kine 100 raketa Iranu da ih islita protiv NATO PVOa
Ruskih, kineskih, pakistanskih i severnokorejskih ni za leka.![]()
ma sve je bre neprecizno
Samo Jevreji su nebeski narod.Ми Срби смо Небески Народ!