Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 56 69,1%
  • Иран

glasova: 25 30,9%

• Ukupno glasova
    81
Ode nafta Amerima,a Kina kupovala skoro sve,zanimljivo koliko su oni ispred Kine i Rusije u taktickom smislu,evo sad,zicer za Ruse u Ukrajini,i nista,opet bombarduju,malo nesto napreduju i to je to,pomoć Iranu nema,Kinezi isto,zapitao se ko sedi u Kemlju i Pekingu i sa kojim namerama

2014.
IMG_0223.jpeg

javi se jevrejima i amerikancima

oni su ti koji hoce rat

ja sam taj koji hoce da isti budu unisteni kako bi svet sutra bio lepse i bezbednije mesto

jer sa pomenutima nikakav dogovor nije moguc ili ga krse

vidi pod minski sporazumi

zato idemo na jedinu mogucu opciju jer drugog izbora nema a to je totalno unistenje tzv kolektivnog zapada

Taj izbor je nametnut zapad je taj koji zeli rat do istrebljenja

Nije Iran prvi napao vec zapad

Izrael je kopneni nosac aviona Amerike i cioniata na bliskom istoku

I kao takav mora biti unisten

Jer drugog izbora nema

Vidi, stvari stoje ovako

1) Ako neko, nemam pojma ko i kako, bilo kako, hipotetički, uništi kolektivni zapad konačni rezultat će biti uništavanje čitavog sveta
dakle nema više zapada, nema istoka, nema tebe, nema mene, ničeg više nema joooooj, pokrila nas ratna taaamaaaa

2) Ako neko, nemam pojma ko i kako, bilo kako, hipotetički, uništi istok, uništi Rusiju i KInu konačni rezultat će biti uništavanje čitavog sveta
dakle nema više istoka, nema zapada, nema tebe, nema mene, ničeg više nema joooooj, pokrila nas ratna taaamaaaa

Možda sam ja bedna kukavica ali meni se ni jedna opcija ne sviđa, ono baš mi se ne sviđa, uopšte svaka opcija gde me nema mi je jako antipatična

E sad, ja podjednako velikim idiotima smatram one koji misle da se može uništiti recimo Rusija i Kina a da Zapad nastavi da živi u sreći i blagostanju kao i one koji misle da se može uništiti USA, Zapad i Izrael i da recimo BRIKS zavlada celim svetom

To ti je kao u filmu Glupan i tupan, ne zna se ko je imbecilniji.

Dakle, neće se desiti uništavanje Rusije i neće se desiti uništavanje USA a i ako se desi niko od nas neće biti živ da može na Krsti da napiše "sam vam rekao ha ha ha"

Hajde onda da ne pričamo o tome, neozbiljno je

Vidi, stvari stoje ovako

1) Ako neko, nemam pojma ko i kako, bilo kako, hipotetički, uništi kolektivni zapad konačni rezultat će biti uništavanje čitavog sveta
dakle nema više zapada, nema istoka, nema tebe, nema mene, ničeg više nema joooooj, pokrila nas ratna taaamaaaa

2) Ako neko, nemam pojma ko i kako, bilo kako, hipotetički, uništi istok, uništi Rusiju i KInu konačni rezultat će biti uništavanje čitavog sveta
dakle nema više istoka, nema zapada, nema tebe, nema mene, ničeg više nema joooooj, pokrila nas ratna taaamaaaa

Možda sam ja bedna kukavica ali meni se ni jedna opcija ne sviđa, ono baš mi se ne sviđa, uopšte svaka opcija gde me nema mi je jako antipatična

E sad, ja podjednako velikim idiotima smatram one koji misle da se može uništiti recimo Rusija i Kina a da Zapad nastavi da živi u sreći i blagostanju kao i one koji misle da se može uništiti USA, Zapad i Izrael i da recimo BRIKS zavlada celim svetom

Dakle, neće se desiti uništavanje Rusije i neće se desiti uništavanje USA a i ako se desi niko od nas neće biti živ da može na Krsti da napiše "sam vam rekao ha ha ha"

Moramo se braniti od njihovog zla

pa nek svet nestane ako treba

pred Bogom smo cisti , nismo mi njih napali vec oni nas

ZLO MORA BITI UNISTENO

Vidi, stvari stoje ovako

[/QUOTE]
Svi koji imaju nuklearke opstaju do daljnjeg.
Sad se primjenjuje samo iscrpljivanje borbama u očekivanju unutrašnjeg rušenja sistema kao što ke bilo u Srbiji sa Slobom.

Onesposobiš odbranu, uništiš energente i ekonomiju i onda gladan narod završi posao.

Ovdje je totalna tragedija moguća jedino ako je neko u Iran donio nuklearku iz Pakistana na magarcu. Nijedna zemlja iz okruženja neće ići tako daleko.

Back