dragon x
Legenda
- Poruka
- 52.846
Ovoliko stradanje ljudi nije cirkus iako je možda tvoja okolina cirkus pa sve gledaš kroz nju.мени је смијешно гледати циркус
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovoliko stradanje ljudi nije cirkus iako je možda tvoja okolina cirkus pa sve gledaš kroz nju.мени је смијешно гледати циркус
A što realno mogu ameri? Njihovi nosači su sjedeće patke a kada to ode na dno mora mogu jedino lansirati nuklearke.Tramp tvrdi da se nece mesati ali nesto mu ne verujem.
No comment.Poropaganda mašina režima je vojni cilj, pogotov kada godinama na dnevnoj bazi poziva na uništenje Izarela i smrt Zapadu. sada su popili projektil u prljava kozojebska usta.
већина навија и урличе, тражи крв и убиствфо. то је циркус (макар и циркус смрти али циркус)Ovoliko stradanje ljudi nije cirkus iako je možda tvoja okolina cirkus pa sve gledaš kroz nju.
Ти си на становишту да Иран сваког дана све јачи, почев од прошлог четвртка?Операција "успон лава" - најбоље да не извјештавате ништа
Strašno.већина навија и урличе, тражи крв и убиствфо. то је циркус (макар и циркус смрти али циркус)
Neka,neka rokaju što jače, pa ide Samson opcija za krajAko se ne umješa do ujutro neće biti Izraela.
мислиш да се то све не зна прије видеа?Ko mi se ono smijao kad sam rekla da je glupo što onaj momak postira video pvo iz centra grada?
Toliko su svi oni zli da se nekako uvek rat vodi na njihovoj a ne na teritoriji Zapada.Poropaganda mašina režima je vojni cilj, pogotov kada godinama na dnevnoj bazi poziva na uništenje Izarela i smrt Zapadu. sada su popili projektil u prljava kozojebska usta.
Ти си дао једно милион предвиђања од Сретења ове годинеSve se desava bas onako kako sam i predvideo!
ти разумијеш да је по Сампсону и једна теби намјењена право у пркноNeka,neka rokaju što jače, pa ide Samson opcija za kraj![]()
Šta je Samson akcija? Neko šišanje?Neka,neka rokaju što jače, pa ide Samson opcija za kraj![]()
ajmo rusija severna koreja kina i pakistan da udju u to kolo pa kom opanci kom obojciToooo
Sve se desava bas onako kako sam i predvideo!
ако нема нас нема више никогаŠta je Samson akcija? Neko šišanje?
Masovni nuklearni udar.Šta je Samson akcija? Neko šišanje?
Mislim da ne znaju sve.мислиш да се то све не зна прије видеа?
у овакве ствари се не иде без знањаMislim da ne znaju sve.
Napad je najbolja obrana.Toliko su svi oni zli da se nekako uvek rat vodi na njihovoj a ne na teritoriji Zapada.
Ako su oni loši a vi dobri kako to da oni ne bombarduju Zapad nego Zapad uvek bombarduje njih?
још се ништа не знаVeć godinama su hteli Iran da napadnu ali nisu se nadali da će Iran ovako da uzvrati. Čim on ovako roka znači da ima podršku komšija, Kine i Rusije kao i bucka.