Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 62 68,9%
  • Иран

glasova: 28 31,1%

• Ukupno glasova
    90
Јеси сам рекао да си похранио Датотеке израелског Научног Центра-злу не требало? :lol:
То си ти сам рекао.
Niti sam negde napisao da sam pohranio datoteke, niti sam napisao cije.

Npaisao sam 400gb fotografija....

Dakle bolje priznaj da si pijan

Разумем да си у стању потпуног нервног растројста због неометаног разарања Израела од стране Ваздушно-космичких снага Револуционарне гарде Ирана, али Путин ово никада није изјавио, на твоју велику жалост. :)
Није ти Путин члан најуже породице да се тако вређаш на његов помен? :)

Ево ти један пулсар гратис

Gađali su Rusi hipersoničnim projektilima samo što niko nije snimao, posebno ne iz neposredne blizine

Ovo što gledamo iz Izraela je do sada neviđeni dokaz kako izgleda na licu mesta kada stiže i udara hipersonično oružje.
Mozda par ali cisto kao probu,kad su gadjali Patriote,nista vise

Слабо ово опет, могу ћифути овако година 100 ..., да ПВО не напада сам себе (база Неватим). 😂

Не преостаје им ништа друго, аута и у Иран - да се разносе (може и без аута 💡).

Niti sam negde napisao da sam pohranio datoteke, niti sam napisao cije.

Npaisao sam 400gb fotografija....

Dakle bolje priznaj da si pijan
Одговорио си на Пост уништења тог Центра и сам си рекао да имаш то похрањено у твојим приватним Фајловима.
Уколико немаш,боље се угаси јер ако ти Мосад закуца на Врата-они ће темељно те истркељишу,ја се не бих зезао :lol:

Поприлично сам јаког уверења да су диверзантске акциеј огромном већином рад самих Иранаца, противника теократског режима, а који сарађују са Израелцима
Tačno tako i ovo što ruše i pale po tel avivu su izraelci koji su protiv benjamina i hoće da ga sruše sa vlasti.

«Военная помощь не предусмотрена»: Парламент Ирана ратифицировал договор о стратегическом партнёрстве с Россией​

putin-clap.gif

Поприлично сам јаког уверења да су диверзантске акциеј огромном већином рад самих Иранаца, противника теократског режима, а који сарађују са Израелцима

Gotovo izvesno su diverzanti i ubačeni agenti bili Iranci,
nisam baš siguran koliko ima Izrealaca koji tako dobro govore jezik i koji mogu potpuno da se uklope u okolinu da ih niko ne primeti

Одговорио си на Пост уништења тог Центра и сам си рекао да имаш то похрањено у твојим приватним Фајловима.
Уколико немаш,боље се угаси јер ако ти Мосад закуца на Врата-они ће темељно те истркељишу,ја се не бих зезао :lol:
Hajde lepo procitaj ponovo kada se otreznis...

Teško Teheran, nema Izrael sam takav potencijal. Zato užurbano zovu SAD u pomoć ali i to je mač sa dvije oštrice, nije ni Iran sam...interesi su se umrežili u sve pore svijeta danas.
Pa naravno dopustis da padne iran pada ono.obecanje rusije kine dolazi bolji svet .
Dakle sledi prsa u prsa.A to znaci odosmo u kameno doba.

Путин се понудио да посредује у будућим Преговорима између 2 зараћене Стране.
Реално гледано,једино Путин и то може заврши јер Путина поштују и једни и други.

Слабо ово опет, могу ћифути овако година 100 ..., да ПВО не напада сам себе (база Неватим). 😂

Не преостаје им ништа друго, аута и у Иран - да се разносе (може и без аута 💡).

Video sam neki snimak, zaista deluje čudno ponašanje,

o čemu se radi, ima li neko više detalja

Gotovo izvesno su diverzanti i ubačeni agenti bili Iranci,
nisam baš siguran koliko ima Izrealaca koji tako dobro govore jezik i koji mogu potpuno da se uklope u okolinu da ih niko ne primeti
И то је врло забрињавајући знак за Ајатолу.
Теократе су током година направиле себи много задртих непријатеља

Pa naravno dopustis da padne iran pada ono.obecanje rusije kine dolazi bolji svet .
Dakle sledi prsa u prsa.A to znaci odosmo u kameno doba.
Ove hipersonične su toliko precizne i razorne da nuklearke i ne trebaju.
Precizan udar na tačkaste ciljeve sa takvom penetracijom da okruženje ostane čitavo ali zgrada ili objekt gdje su mete je pretvoren u prah i pepeo. Niko u njemu nije ostao živ.

Back