Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 68,8%
  • Иран

glasova: 29 31,2%

• Ukupno glasova
    93
Meni taj rat protiv irana, za " preventivnu zaštitu od iranskog nuklearnog oružja" liči na još jedan englesko, američko, francuski projekt neokolonijalizma....tačnije, napada na kineske interese....ješe su proksi ratnici .....što dalje vodi do fašističkog napada na jevreje, takoreći glupe jevrej

Mislim da mosad sasvim dobro radi svoj posao i bez pokretanja ratova.
Значи, да мирнодопски сачекају да Иран произведе нуклеарну бомбу?

Meni nije drago ni što Pakistan posjeduje istu pa ne zagovaram da se pokrene rat protiv njih.Ako Teheran posjeduje tehnologiju i naučnike da razvije nuklearni vojni i civilni program ko smo mi - Izrael da kažemo e ti ne možeš bro?!
Опет подржаваш да још једна екипа исламофашиста добије нуклеарну бомбу.
"Што шта фали, ако може Пакистан, што не би мого и Иран, конташ"

Израел може то да каже зато што ирански исламофашисти стално понављају (а ти то игноришеш) да је УНИШТЕЊЕ ИЗРАЕЛА њихов циљ

Mislim da mosad sasvim dobro radi svoj posao i bez pokretanja ratova.

Meni nije drago ni što Pakistan posjeduje istu pa ne zagovaram da se pokrene rat protiv njih.Ako Teheran posjeduje tehnologiju i naučnike da razvije nuklearni vojni i civilni program ko smo mi - Izrael da kažemo e ti ne možeš bro?!

Indijski i pakistanski nuklearni programi su zanimljivi i ilustrativni

Krenuli, napravili i stali, ne treba im više, bitno im je da imaju.

Израел може то да каже зато што ирански исламофашисти стално понављају (а ти то игноришеш) да је УНИШТЕЊЕ ИЗРАЕЛА њихов циљ

Kad mogu judeofasisti sto da nemaju i muslimani?

pa i cilj je izraela da unisti sve sebi susedne drzave i da prigrabi njihovu teritoriju

1990te jugoslavija je bila pri kraju razvoja krstareće rakete. Posle toga nebi nijedna država iz okruženja srala po nama što je bogato usledilo.
pa zato su i oni koji su preko bare rat i rezirali, rasformirali jna svesno postavljajuci najgore ludake da se iskompromituju u ratovima 90tih...kad je najsposobniji general ratko prso ko zvecka, onda mos misliti sta su radili adzic i njegovi po bosni...nama ne bi dao ni kalas kad vidim kakavih ludaka ima koji samo prizivaju zlo.

seti se, dok nisu dosli ovi debili na vlast, nikad kod nas nije bio zlocin razmera kao onaj u skoli...svesno satanizuju klince preko medija da bi se takve stvari desavale kao na zapadu i da oni imaju alibi da moraju da te spolja kontrolisu.

Iransko ministarstvo inostranih poslova je objavilo da su spremni da potpišu sporazum po kom će se obavezati da neće imati nuklearnu bombu. Prema tome - Izrael je uspeo.
Daj link gde si to procitao

Iransko ministarstvo inostranih poslova je objavilo da su spremni da potpišu sporazum po kom će se obavezati da neće imati nuklearnu bombu. Prema tome - Izrael je uspeo.
Хахаха, како су брзо легли на руду.
Израел ће им поставити услов да Мосад врши редовну инспекцију постројења Натанз и Фордоу

Онај ко бира између „реформи“ и „претње поразом“ ће на крају прво доживети пораз, а затим реформе...

Иран је у суштини признао свој пораз и покушава да се сачува:

„ Иран је спреман да закључи било који споразум који гарантује да неће имати нуклеарно оружје “, рекао је ирански министар спољних послова.

„ Иран ће престати са нападима на Израел ако он обустави агресију против Исламске Републике “, рекао је ирански министар спољних послова.

Коментар: Ускогруди људи у руском информативном простору који настављају да износе глупости да ће Иран победити и да Израел испаљује своје последње ракете (и још увек то ради) вероватно ће бити збуњени таквим изјавама шефа иранског Министарства спољних послова.

У међувремену, јутрос сам објаснио да је Иран већ изгубио ОВАЈ рат. И чак ни подршка целог света му неће помоћи. Максимум је очување владајућег режима (и то није сигурно. Израел и САД могу то обећати Иранцима, али знамо како они држе реч). Што је заправо оно што покушава да уради, на основу изјава њиховог Министарства спољних послова.

Иран је изгубио јер је желео очување старих начина рада на штету сопственог развоја. За шта је и платио.

И ово би требало да буде добра лекција за оне који не воле да брзо уводе иновације (посебно у своју војску) и заостају у развоју. Зато се више плаше реформи него претње сопственим поразом.

Парафразирајући познату фразу о овој теми, могло би се рећи овако: „Онај ко бира између „реформи“ и „претње поразом“ на крају ће прво доживети пораз, а затим реформе“ (ако преживи, наравно).

И сви треба ово да схвате. БЕЗ ИЗУЗЕТКА!!!

ЈОШ ЈЕДНОМ - СВИ БЕЗ ИЗУЗЕТКА!!!

Пише Ј. Подољака

@Тихи

puati me natonacoske propagande

znam ko je taj juri podoljaka odlicno

Значи, да мирнодопски сачекају да Иран произведе нуклеарну бомбу?

Spinuješ,

Niko ne podržava nuklearno naoružanje iskreno bih voleo da ga nema niko.
Da se pitam, kao što se ne pitam, zabranio bih svo teško naoružanje, osim pešadijskog naoružanja, što je dovoljno za neko normalno čuvanje granica zemlje

Dakle ne radujem se što bilo ko radi na razvoju ali kako misliš da se to spreči i da neko ima pravo a neko nema.

Ako ima ludi Kim, ako su njemu dozvolili, zašto ne bi imao bilo ko.

Evo videćemo kako će Izreal sprečiti Iran i po koju cenu, pratimo situaciju

Back